Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

BELANGRIJKE DATA LEDEN + openstelling complex

BELANGRIJKE DATA LEDEN + openstelling complex

19 mei 2022 8:15


GRAAG DELEN MET TRAINERS, SPELERS, OUDERS EN ANDERE BETROKKENEN!!

Belangrijke data voor alle leden en openstelling fc Purmerend

In de zomervakantie willen wij graag twee belangen verenigen namelijk: de vakantierust voor onze vrijwilligers maar ook de wens om samen op het kunstgras te sporten/voetballen waardoor er minder overlast is in de wijk is. Nu iedereen weer op vakantie mag verwachten we dat er minder jeugd tegelijk thuis is.

Het laatste is een grote wens van de gemeente en Spurd onze verhuurders van de velden. 

Fc-Purmerend wil aan beide belangen denken en wel op de volgende wijze:

Vanaf 13 juni gaan de grasvelden in onderhoud. Doelen en doelnetten worden verwijderd en de losse doelen vastgezet aan het hek. 

Het complex is TOT 8 juli beschikbaar om te trainen met de FC teams. Doelen van het kunstgrasveld worden altijd (graag jullie hulp) vastgezet, losse doelen in de kleedkamergang opgeborgen en de doelnetten blijven in de grote doelen beschikbaar. 

Alle materialen dienen, conform bericht van Nel Persenaire, bijtijds ingeleverd te worden. Het weekend van 9 en 10 juli zal door vrijwilligers gebruikt worden om al het materiaal te checken en ballenhokken weer te herverdelen. De codes worden dan oa weer gewijzigd. Lees ook het andere bericht mbt inleveren van materialen (klik hier). 

Vanaf 11 juli is het sportcomplex geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur (check Hanneke op uren). In het weekend wordt het complex afgesloten! Er zal op gezette openingstijden toezicht zijn. Dit staat los van de activiteiten van de BSO en het onderhoud van de velden. Deze activiteiten gaan gewoon door! 

Op 2 augustus mogen de grasvelden weer gebruikt worden en zullen doelen weer in orde gemaakt moeten worden. Het (nieuwe) trainingschema is dan weer van toepassing (met dien verstande dat in vakantie nog beperkte aanwezigheid is.

Vanaf 2 augustus kunnen de teams opstarten met hun voorbereiding en zullen er meer verenigingsactiviteiten zijn die uiteraard voor gaan tov het “open sportcomplex”. Het nieuwe trainingsschema volgt binnenkort via VTZ.  In de week van 8 tm 12 augustus zal de AJAX clinic er zijn en beginnen de reguliere voetbalactiviteiten. Toezicht zal er zijn maar steeds minder. Als je een oefenwedstrijd wil organiseren dan kan dat op de gebruikelijke wijze (via Frits) namelijk nicolai@fc-purmerend.nl

Deelnemers aan het toezicht ontvangen een bijdrage voor het toezichthouden. Namen die meegenomen kunnen worden (planning nog te realiseren)  Toezicht is niet fulltime maar zullen hier wel invulling aangeven. Ook met Handhaving willen dan afspraak maken om s’ avonds regelmatig langs te komen. Interesse om deel te nemen aan toezicht laat het even weten via voorzitter@fc-purmerend.nl 


R.jpg

ballenhok.jpgDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!