Nieuwsbrief 10 september - FC Purmerend

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief 10 september

Nieuwsbrief 10 september

10 september 2023 10:00


De Nieuwsbrief van zondag 10 september is verstuurd, met deze week aandacht voor:
- We zijn begonnen!
- Nieuws op onze socials
- Fc-Purmerend dat zijn wij!
- Kledingfonds
- Presentatiepakken en broekjes
- Grote clubactie
- Bericht voor trainers en leiders

Mocht je de Nieuwsbrief niet hebben ontvangen, stuur dan even een berichtje naar voorzitter@fc-purmerend.nl 

                                                                                        FC PURMEREND DAT ZIJN WIJ!

Banner_Nieuwsbrief_nw_logo.JPG

10 september 2023

Beste Fc-ers,

We zijn begonnen. De eerste kinderen en ouders hadden nog even moeite door de dichte mist om elkaar te zien maar wat een prachtige eerste zaterdag hebben we achter de rug. En wat voor een! van 's morgens tot bijna ook 's avonds vijf velden continue bezet. Goed te zien dat heel veel prima verzorgd/geregeld was zo met de start van het nieuwe seizoen. Bedankt Mike die van 's morgens (heel) vroeg tot einde aanwezig was om de topdrukte in de kleedkamerbezetting heeft kunnen regelen. Was een warm klusje! Dank daarvoor Mike! 

We laten veel nieuwtjes op onze socials voorbij komen. Daarom volg ons ook op InstagramFacebook en Linkedin zodat je ook op deze wijze ziet wat er allemaal gedaan wordt om samen te kunnen blijven voetballen/sporten!

fc.PNG
Fc-Purmerend dat zijn wij!
Zoals nu mooi in onze kantine, op ons nieuwe shirt en op alle uitingen staat beschreven "Fc-Purmerend dat zijn wij" willen wij vandaag daar extra aandacht aan geven. Een vereniging kan alleen blijven bestaan bij de inzet van ons allemaal. Spelers, speelsters, ouders, familieleden en bovenal de inzet van veel vrijwilligers. De oproep voor vrijwilligers heeft gelukkig op aantal vlakken resultaat gehad maar we kunnen jouw inzet zeker nog gebruiken! Vacatures We zoeken nog mensen die actief willen zijn als leider/ trainer  kantinemedewerk(st)er, receptie/bestuursdienst, coordinatoren voor oa senioren/zaal en jeugd, websitebeheer, communicatie/media en onderhoud. Wil je meer weten? We vernemen het graag. 

Kledingfonds
Met onze nieuwe kleding kunnen we vaststellen dat alle spelers en speelster nu een tenue hebben (walking footbal alleen nog niet). Dit was onze prioriteit voor de start van het seizoen. Op bijna 1000 leden waar we vooraf een inschatting van de maten (na de vakantie;-)) hebben moeten maken is er altijd sprake van een (gelukkig) kleine mismatch. Met het ruilen as zaterdag weer van 9.00 -12.00 uur in bestuurskamer hopen we nog aantal mismatches op te lossen. De bestelling is wel dermate goed geweest dat we nauwelijks nu nog tenues op voorraad hebben! Dus we moeten het nu hebben van ruilen. Er is een extra bestelling van shirtsjes gedaan maar dat heeft echt aantal weken!! levertijd. Het kan dus voorkomen dat je nog even geduld moet hebben. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te regelen.

Presentatiepakken en broekjes,
Hier komt binnenkort voor de trainers en nalevering spelers/speelsters een zending voor binnen. Dit gaat iets sneller maar bij Sport2000 is het ook topdrukte. We zullen in de appgroepen melden als de nieuwe zending binnen is om op te halen. Ga nu even niet met Hanneke appen of mailen..... wij laten het weten wanneer deze weer opgehaald kunnen worden.
We zijn nu druk bezig de trainersgroep te voorzien van alle kleding en daarna hebben we nog een mooie clup vrijwilligers die we dan gaan voorzien van kleding. We zijn er bijna maar...  

Sokken, die kun je kopen bij Sport2000 (we hebben begrepen dat aantal maten al uitverkocht zijn). Ook deze zijn nabesteld door Sport2000.

Wil je andere kleding van de fc-Purmerend Jakolijn (webwinkel) of wil je sponsoren? Kijk dan hier.

web.PNG

Grote clubactie
Binnenkort gaat dit weer beginnen. Dit jaar wederom op de digitale wijze (werkt erg prettig). Hanneke zoekt nog hulp bij dit project. Het werk bestaat voornamelijk uit de voorbereiding (samenstellen en uitdelen van de boekjes per team. Aanmelden voor hulp kan via penningmeester@fc-purmerend.nl . 

Bericht voor trainers en leiders
Voor materiaal geldt hetzelfde als waar we mee begonnen. Fc-Purmerend dat zijn wij! Ga met het materiaal, kleedkamers en kleding om alsof het van jou is. Wees daar zuinig op! Merk de ballen met teamnummer zodat (indien in de sloot) ze altijd weer teruggegeven kunnen worden. Richard Hodde vaart regelmatig om ballen te vissen alleen als ze voorzien zijn van FCP en teamnaam zijn de ballen terug te herleiden naar jouw team.

Help Mike ook met het veld en doelen. Doe na afloop doelen op slot en verwijder ze van C-veld als je getraind hebt. Want er moet bijv ook gemaaid worden.

Vragen of opmerkingen? reageer even per mail en je ontvangt zsm antwoord.

Fijne zondag.


Namens het Bestuur,

Simon Butter
voorzitter@fc-purmerend.nl 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!