Nieuwsbrief 17 september - FC Purmerend

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief 17 september

Nieuwsbrief 17 september

18 september 2023 11:15


De Nieuwsbrief van zondag 17 september is verstuurd, met hierin o.a. aandacht voor:
- Kledingfonds
- Grote Clubactie
- Start van competitie in fasen
- Show your skills
- Bericht voor trainers en leiders
- Kantinedienst

Mocht je de Nieuwsbrief niet hebben ontvangen, stuur dan even een berichtje naar voorzitter@fc-purmerend.nl 

                                                                                        FC PURMEREND DAT ZIJN WIJ!

Banner_Nieuwsbrief_nw_logo.JPG

17 september 2023

Beste Fc-ers,

In deze nieuwsbrief veel (belangrijke) informatie. Lees het ajb goed door. We laten veel nieuwtjes op onze socials voorbij komen. Daarom volg ons ook op InstagramFacebook en Linkedin zodat je ook op deze wijze ziet wat er allemaal gedaan wordt om samen te kunnen blijven voetballen/sporten! Volg ons!
fc.PNG
Kledingfonds
Wat mooi om te zien dat kinderen trots in de fc-kleuren en presentatiepak lopen. Hier nog wel even de reminder om de komende jaren (3) met de kleding te kunnen blijven doen:
  1. Presentatiepak is voor de zaterdag (en niet om in te trainen)
  2. Het tenue in de wastas en niet in de droger ;-). Hierdoor blijven de kleuren hetzelfde.
  3. De nummering in de presentatiepakken zit er niet voor niks..... Laat die ajb in tact want dan weet jij (en wij) welk pak je hebt! Vervaagd deze dan graag even met stift opnieuw zichtbaar maken.
Afgelopen twee weken kon je op zaterdagochtend tussen 9.00 - 12.00 uur ruilen. Gelukkig hoeft dit niet heel veel te gebeuren. As zaterdagochtend kan je weer bij Hanneke terecht. We hebben helaas nog niet alle maten. We melden ons weer als de nieuwe bevoorrading binnen is.

Voor de trainers zijn wij nu bezig maar helaas kon nog niet alles geleverd worden. Hier nog even geduld. Ook de extra wedstrijdshirts zijn besteld (langere levertijd). 
Er zijn klachten ontvangen van pakken waar het logo van losraakt. Hiervoor geldt dat wij op de club geen materiaal hebben om te drukken. Hiervoor toch ajb even langsgaan bij Sport2000. Excuses!

Sokken, die kun je kopen bij Sport2000 (we hebben begrepen dat aantal maten al uitverkocht zijn). Ook deze zijn nabesteld door Sport2000.

Wil je andere kleding van de fc-Purmerend Jakolijn (webwinkel) of wil je sponsoren? Kijk dan hier.

web.PNGgrote.PNG


Grote clubactie
Binnenkort gaat dit weer beginnen. De boekjes zijn al uitgedeeld aan diverse teams. Komende week ontvangen ook de andere teams de loten. Voor de prijzen komen we snel weer bij jullie terug. Dit jaar wederom op de digitale wijze (werkt erg prettig). 

Start van competitie in fasen
We willen allemaal dat onze kinderen leuke gelijkwaardige spannende wedstrijden kunnen spelen. De poule indeling is hier essentieel. Bij het inschrijven van de (jongste) teams is het enorm lastig het niveau te bepalen van de kinderen maar ook van de tegenstanders. Hierdoor kunnen grote verschillen ontstaan. Dat is altijd vervelend. Daarom is het vier fasen model ontstaan om elk team uiteindelijk op het leuke gelijkwaardige niveau te krijgen. Dit vergt helaas wel paar wedstrijden geduld.... Iedereen doet zijn/haar bestom dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Meer informatie over het 4 fasen model vind je hier.

1677247096264.jpg
Show your skills
Er is een mail verzonden naar het bekende mailadres met meer informatie hoe je met de interactieve app van Show your Skills om kunt gaan. Een leuke manier om je vaardigheden vast te leggen, te delen en vooral beter te worden. Succes met oefenen!

Bericht voor trainers en leiders
Herhaling want gisteren heb ik op zaterdagochtend al drie "onbeheerde" ballen meegenomen...... Fc-Purmerend dat zijn wij! Ga met het materiaal, kleedkamers en kleding om alsof het van jou is. Wees daar zuinig op! Merk de ballen met teamnummer FCP... zodat (indien in de sloot) ze altijd weer teruggegeven kunnen worden. Richard Hodde vaart regelmatig om ballen te vissen alleen als ze voorzien zijn van FCP en teamnaam zijn de ballen terug te herleiden naar jouw team.

Kantinedienst
We zijn blij dat Vera Hoogman ons komt helpen met het indelen van de kantinediensten. Een leuke vrijwiligersdienst die we allemaal een keer zullen moeten verzorgen. Alleen dan kunnen we onze vereniging draaiende houden. Met de invoering van het hier boven genoemde fasen voetbal is het lastiger om vooruit te plannen. Je wilt namelijk wel de kantinedienst zo plannen dat je zoon/dochter thuisspeelt. Want dan is de tijdsinvestering minimaal..... Weet dat al onze mensen het vrijwillig doen en je als lid ook "verplichtingen" hebben. De enige "sanctie" die we kunnen gebruiken is het "schorsen van een wedstrijd van het hele team". Dit willen wij NIET maar als er in een team stelselmatig niet geholpen wordt door ouders zullen wij in het ergste geval dit middel moeten inzetten. 

Vragen of opmerkingen? Reageer even per mail en je ontvangt zsm antwoord.

Fijne zondag.

Namens het Bestuur,

Simon Butter
voorzitter@fc-purmerend.nl 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!