Zondag 5 bakt er na rust helemaal niets van

Purmerend 5

Mannen zondag, 5, 8e klasse 15

22 februari 2015 12:00

SDOB 4  - FC PURMEREND 5   7-2

Voor rust ging het eigenlijk nog wel. We kwamen ongelukkig met 1-0 achter doordat een mislukte voorzet zomaar binnenvloog, maar we herpakten ons en via 2 aardige doelpunten van onze invaller en Danny kwamen we op een 1-2 voorsprong. Toen ook nog de SDOB-keeper ‘rood’ kreeg wegens ‘hands buiten de 16’ leek er voor ons geen vuiltje aan de lucht. Maar niets was minder waar. De scheids verzuimde de 2-2 af te keuren waar keeper Sander overduidelijk werd geduwd binnen zijn doelgebied zodat we met 2-2 gingen rusten. Na rust ging alles mis, eindstand een dramatische 7-2.