Zondag 5 heeft weinig te zoeken in bekertoernooi

11 - 0

Purmerend 5

Mannen, 5, Groep 2 24

30 augustus 2015 12:00

Als je in de laagste klasse speelt is het nadeel van deelname aan het bekertoernooi dat je altijd tegen teams moet die enkele klassen hoger spelen. Zo ook vandaag tegen Purmerland 3 dat vele maten te groot voor ons bleek. We hadden ook nog personele problemen, en keeper Sander was allesbehalve fit en moest na de 1-0 dan ook afhaken waarna Wouter plaats nam tussen de palen. Bij rust stond het 4-0 en daar viel niets op af te dingen. Na rust kwam Purmerland door een goedkope penalty op 5-0 en het was zaak de schade te beperken. Dat lukte niet, ook al doordat Jaimie en Kevin het einde van de wedstrijd niet haalden en we de laatste 25 minuten met 10 man moesten spelen. Over de eindstand zullen we het maar niet hebben, en volgende week moeten we tegen het - waarschijnlijk - nog sterkere Ilpendam 3. Hopelijk zijn de tegenstanders in de competitie, die op 13 september begint, van een wat gelijkwaardiger niveau.