Zondag 5 begint competitie met kansloze nederlaag

Always Forward 5 (zon)

Mannen zondag, 5, 8e klasse 05

11 september 2016 14:00

FC PURMEREND 5 – ALWAYS FORWARD 5   0-4
Op veler verzoek deze week een kort verslag, waarbij ons de hernieuwde kennismaking met het voetbal in Westfriesland vooralsnog slecht is bevallen. Dit Always Forward was meerdere maten te groot voor ons, allemaal grote en sterke spelers van zo rond de 25, veel beweging, een hoog baltempo en strakke passes die ook bijna allemaal aankwamen. Al snel werd het 0-1 uit een strafschop na een ongelukkige handsbal van Jaap, en het was aan keeper Ruud te danken dat het bij rust slechts 0-2 stond. Na rust zakten we iets meer in waardoor Always Forward minder ruimte kreeg. Verder gingen de tegenstanders nu in veel gevallen voor eigen succes, wat weinig opleverde. Uiteindelijk werd er nog 2x gescoord, en met 0-4 viel de schade uiteindelijk nog mee. Hierbij verzoeken wij dit Always Forward om snel 3 klassen hoger te gaan spelen… Volgende week nieuwe kansen, dan ‘uit’ tegen Andijk (en dat is best een eind rijden, laten we daarom proberen niet om 12.00 uur maar al om 11.45 uur te vertrekken).