Team-informatie

Welkom op de teampagina van de MO15-1 van FC Purmerend!

Klik hier voor uitgebreide wedstrijdverslagen van de duels van de MO15-1!

9 april 2020
Hallo allemaal,
Het is al een tijdje stil, dus ik dacht me te wagen aan een klein stukje. Nu eindelijk het weer zich van z’n beste kant laat zien zijn de velden leeg. Wat altijd zo normaal was is opeens niet vanzelfsprekend meer. Ik mis de reuring van en rondom de wedstrijden en het geven van de trainingen. Het is echt jammer dat we elkaar een lange tijd niet kunnen ontmoeten. Of dit het einde van het seizoen is?? Geen idee, maar het ziet er wel naar uit. Hopelijk is er nog een kans om een toernooi te spelen, want dan zou het betekenen dat het goed gaat in Nederland en we elkaar weer veilig kunnen ontmoeten. We gaan het zien. Ik zag de laatste tijd al vele toiletrol challenges voorbij komen. Even een rol opwippen, in de nek opvangen, vanuit de nek op de wreef en dan nog 20 x hooghouden. Supergrappig en best wel knap. Ik heb natuurlijk ook een poging gedaan en ben net die hond van de page reclame. Overal wc papier maar echt lekker hooghouden zat er niet in. Gewoon maar blijven oefenen. Als het seizoen echt voorbij is dan zou het betekenen dat jullie na 4 wedstrijden al kampioen zijn (ook al zegt de KNVB van niet), dus volgend seizoen champions league wat mij betreft.
Het is vreemd om nu al terug te kijken op het afgelopen seizoen. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat er een leuke groep meiden bij elkaar gezet is, die het zowel binnen als buiten het veld goed met elkaar kunnen vinden. Thierry en Peter aan het roer, leuk setje en Shanna als leidster / vertrouwenspersoon helemaal top. Elke week veel publiek langs de kant, bij goed en bij slecht weer……nou moet ik zeggen dat het weer voornamelijk slecht geweest is en dat het gezegde “a bad hairday” wel een hele nieuwe dimensie gekregen heeft. Babs die elke week trouw haar schitterende foto’s verzorgde voor de verslagen, nou alles bij elkaar…ik mis het! Ff met m’n dikke lijf en vlag in de hand proberen de achterhoede bij te houden, hijgende mee te coachen en dan in de rust te horen dat je op Kees vd Spek lijkt. Maar het gaat natuurlijk om de meiden. Starten in de eerste klasse, misschien een beetje te hoog gegrepen gezien de resultaten, maar bijna in elke wedstrijd konden jullie goed meekomen. Jullie eindigden net onder de streep, dus daardoor uitkomende in de tweede klasse na de winterstop. Jullie gingen daar fier aan kop en waren in de meeste wedstrijden duidelijk de sterkste partij. Ik hou dit stukje open, omdat ik hoop dat we elkaar nog zullen ontmoeten voor de zomervakantie en daarbij natuurlijk een balletje trappen. Hopelijk kunnen jullie nog een beetje ballen en zijn jullie nog op gezond gewicht na al dat thuis blijven. Voor nu hoop ik dat jullie allemaal gezond blijven en wens ik jullie het allerbeste.
Groetjes,
Michel

1 februari 2020
De MO15-1 tegen Castricum, op het A-veld, met behoorlijke wind, wel mee in 1e helft. Ruststand 3-0, het was een prima 1e helft. De 2e helft verliep rommelig, Castricum was meer aan de bal. We konden helaas niet meer wisselen door blessures, maar uiteindelijk is het toch nog 3-2 geworden. Maar goed, weer 3 punten in the pocket en we staan nog steeds 1e, ADO stond 2e en heeft vandaag verloren tegen ZOB!

25 januari 2020
De MO15-1 speelde thuis tegen Forresters. Bij rust stonden de meiden na goed spel al met 3-0 voor. De tweede helft werd het wat spannender, maar de overwinning kwam geen moment in gevaar. De eindstand was uiteindelijk 5-2 voor onze meiden.

18 januari 2020
De MO15-1 speelde op een niet al te best veld uit tegen Vrone. Dit maakte het voor de meiden moeilijk om hun vertrouwde, verzorgde spel op de mat te leggen. Toch was duidelijk dat ons team beter was dan hun tegenstander. Vrone kreeg weinig kansen en de momenten dat ze de bal wel in de buurt van het doel kregen was daar de fantastisch invallende keepster Yara die elke bal tegenhield. Bij ons liep het in de aanval wel gesmeerd. Isa maakte een mooie hattrick en Mikki pikte ook een doelpuntje mee. Eindstand 0-4 voor onze meiden!