Team-informatie

Welkom op de teampagina van de MO11-1 van FC Purmerend!

8 februari 2020

De M011-1 speelde een uitwedstrijd bij Always Forward. Grote meiden, dus onze meiden waren ietwat terughoudend en door een klein foutje werd het 1-0 voor de tegenstander.
De tweede helft durfden wij wat meer en Romy maakte een doelpunt. Helaas kwam ook nog de 2-1 en de winst ging daardoor naar Always Forward. Maar niet getreurd, de meiden hebben hun stinkende best gedaan!

1 februari 2020

De M011-1 vandaag tegen de koploper.
Het bleef lang 0-0, door goed verdedigen van onze meiden, maar ook veel gemiste kansen.
In de tweede helft kreeg Zoey de bal voor de voeten en schoot raak, 1-0!
De tegenstander zette wat druk naar voren maar creëerde geen echte kans.
De eindstand was 1-0, waardoor de meiden nu eerste staan!

25 januari 2020

De meiden van de MO11-1 vandaag uit bij en tegen West Frisia/Dindua. Een gelijkwaardige tegenstander. Door beide partijen werd er stevig en goed gevoetbald. Een overtreding op Romy leidde tot een vrije trap vlak voor het doel. Royce nam deze vol overtuiging en schoot mooi binnen, 0-1!
Beide teams namen geen gas terug en langs de lijn was de spanning ook te merken. Onze achterhoede hield echter goed stand en zo eindigde de wedstrijd in ons voordeel.

18 januari 2020

De M011-1 vandaag aan de nieuwe competitie begonnen. Thuis tegen Winkel om 9u.
In de kleedkamer was het wat rumoerig, maar eenmaal op het veld werd goed duidelijk, vooral in de eerste helft, dat de meiden de trainingen hebben begrepen.
Veel kansen die net niet goed genoeg afgerond werden.
Tweede helft lieten we de tegenstander dichter bij ons doel komen, wat resulteerde in de 0-1. Maar niet veel later nam Royce een sprint op de dieptebal van Cailley en legde de bal netjes in de hoek van de goal.
Eindstand 1-1.