Nieuws vrouwen

Nieuws vrouwen

Vrouwen 1 FC Purmerend weer actief seizoen 2019 - 2020

In het nieuwe seizoen heeft heeft FC Purmerend wederom een Vrouwen 1 team actief in de competitie en zal een selectie vormen met de MO19 in het komende seizoen. 
Team is actief in de 3e klasse (A-categorie). Trainer/coach is Dennis Tevreden een ervaren trainer en reeds jaren terug actief geweest bij FC Purmerend (als speler en trainer). Doelstelling is om binnen enkele seizoenen terug te keren in de landelijke klasse.

FC Purmerend heeft een de technische organisatie staan (voetbal technische zaken commissie geheel gericht op de vrouwen- en meidenafdeling) om dit te kunnen gaan realiseren.

Maar FC Purmerend draagt het vrouwenvoetbal een warm hart toe. Recreatieve vrouwen teams, inclusief een 35+1 (veterinnen) team (evt 7x7) zijn ook van harte welkom.

Inmiddels is de voorlopige teamindeling voor seizoen 2019/2020 bekend. Meer details:
https://www.fc-purmerend.nl/1961/meiden/

De vrouwen selectie is een competitief ingesteld team, maar vind een gezellige 3e helft ook erg van belang. Wil je ook meedoen, kom dan een keer meetrainen en/of schrijf je in (https://www.fc-purmerend.nl/198/inschrijven/) of stuur een mail naar damessecretaris@fc-purmerend.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!