Team-informatie

Welkom op de teampagina van de MO17-2 van FC Purmerend!

8 februari 2020
De meiden van de MO17-2 moeten nog wennen aan het hoge niveau nu ze een klasse hoger spelen, maar maakten er een spannende wedstrijd van. Tegenstander RKDES staat bovenaan de ranglijst, maar daar lieten de meiden zich niet door afschrikken. Er werd bijna een gelijkspel uit het vuur gesleept, maar helaas bleef het bij een nipte 2-1 nederlaag.

25 januari 2020
De MO17-2 moet haar draai in de eerste klasse nog een beetje vinden. De meiden deden hun best in de thuiswedstrijd tegen VV Zwaneburg, maar stapten uiteindelijk jammer genoeg met een 1-6 nederlaag van het veld af. Gewoon lekker door blijven trainen en dan gaat het volgende week tegen FC Aalsmeer vast goed komen.

18 januari 2020
De meiden van de MO17-2 speelden vandaag hun eerste wedstrijd in de 1e klasse. Een hoger niveau, met moeilijker tegenstanders. Toch wisten onze meiden het hun tegenstander van vandaag, VVC MO17-1, knap lastig te maken. Toch was het de tegenstander die met de overwinning naar huis ging, eindstand 1-3.