FCP FIFA kaart

FC PURMEREND HEEFT EIGEN FIFA VOETBALKAART

Met trots presenteert voetbalvereniging FC Purmerend haar officiële FIFA-FC Purmerend Voetbalkaarten. Op ons complex hangen sinds deze week een aantal mooie voorbeelden van verschillende leden die de actie al steunen.

Altijd al je eigen statistieken willen vastleggen net als jouw favoriete voetballer? Voor al onze leden en supporters, een eigen voetbalkaart met een op maat gesneden pas- of actiefoto in combinatie met eigen statistieken of gewoon een leuke tekst.

Met een tekst geef je een voetbalkaart dus ook cadeau aan teamgenoten, familie, vrienden, schoolgenoten of je trainer! Gelegenheden genoeg met verjaardagen en allerlei feestdagen.

Daarnaast helpen jullie de club ook nog eens omdat er per voetbalkaart 5 euro aan de club wordt gedoneerd.

In samenwerking met Monkey Cards hebben wij een prachtige actie voor onze leden opgezet:

1. Voor 19,95 maak en bestel je via de FC Purmerend website de eigen FIFA-FC Purmerend Voetbalkaart. Deze kaarten kunnen dus helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Bestel nu dus je eigen voetbalkaart via www.monkey-cards.com/products/FCP

1. Ook wanneer jij een andere kaart (andere layout) wilt maken voor een persoon die niet bij FC lid is, dan kan dat (vul FCP als promocode in zodat wij weten dat je via FCP komt).

Wil jij jezelf of het hele team terugzien langs de velden?

Maak een foto (jij + kaart) zodra jij je kaart hebt ontvangen en stuur deze naar sponsorcommissie@fc-purmerend.nl . Alle inzendingen plaatsen wij op de website. Vertel ons hierbij (in maximaal twee zinnen) waarom jij zo graag bij FC Purmerend voetbalt of de club support en wellicht zie jij jezelf of jouw team terug op een van de reclameborden langs de velden bij de club. Spoor je teamgenoten dus aan om mee te doen aan deze toffe actie!

Inzendingen tot en met einde seizoen gaan mee in de loting.

Veel plezier met jouw FIFA-FC Purmerend voetbalkaart.

Wil jij jezelf of het hele team terugzien langs de velden?

Maak een foto (jij + kaart) zodra jij je kaart hebt ontvangen en stuur deze naar sponsorcommissie@fc-purmerend.nl . Alle inzendingen plaatsen wij op de website. Vertel ons hierbij (in maximaal twee zinnen) waarom jij zo graag bij FC Purmerend voetbalt of de club support en wellicht zie jij jezelf of jouw team terug op een van de reclameborden langs de velden bij de club. Spoor je teamgenoten dus aan om mee te doen aan deze toffe actie!

Inzendingen tot en met 31 december gaan mee in de loting.

Jennifer_Man.jpg

Jennifer Man - Ik ben Jennifer en ik speel bij de vrouwen van FC Purmerend. Ik ben 17 jaar oud en zit nu al 10 jaar op voetbal bij FC Purmerend. Ik kwam bij FC Purmerend door schoolvoetbal. Vanaf het moment dat ik op de club kwam, voelde ik al meteen dat er een leuke sfeer was. Ook vond ik de sport zelf super leuk. De meidenafdeling op FC Purmerend is echt geweldig. Ik ben nog vrij jong om in de vrouwen te zitten, maar het leeftijdsverschil maakt echt niet uit, want ik ben helemaal in de groep opgenomen.

Tim_Groes.jpg

Tim Groes - Ik vind het een leuke club, gezellig, met veel vriendjes en het is lekker dichtbij.

Sonny_Roest.jpg

Sonny Smit - Ik heb het naar mijn zin omdat wij bij de selectie een super leuke groep hebben. Samen met vrienden speel, veel potentie hebben om beter te worden als team voor eventueel promotie. Deze actie net zoals de vele goede dingen die nu gebeuren bij FC Purmerend juich ik toe!

Hailey_Hilst.jpg

Hailey Hilst - Omdat FC Purmerend een grote club is, kun je in een team spelen dat bij jouw niveau past en kun jij je ook verbeteren.

Peter_Dimmendaal.JPG

Peter Dimmendaal - Unieke club binnen Purmerend op een schitterende locatie. Mooie plek om een hoop andere ondernemers te treffen onder het genot van alles in een gezellig clubhuis! Help FCP naar de top!

Dennis_Tevreden.jpg

Dennis Tevreden - Ik vind het leuk bij FC Purmerend omdat er veel aandacht wordt besteed aan de jeugd. Het sporten, voetballen en plezier staan voorop bij FC Purmerend.

Simon_Butter.jpg

Simon Butter - Voetballen is leuk en samen met je FC-vrienden nog leuker. FC biedt kansen om je voetbalkwaliteiten te ontwikkelen in een prettige sfeer. Mooie jeugdherinneringen aan voetballen en kansen krijgen bij FC maken het voor mij leuk.

Fardau_van_Gils.jpg

Fardau van Gils - Ik voetbal graag bij FC Purmerend omdat ik het bij de club gezellig vind, wij een leuk team hebben en ik ook veel mensen daar ken. Ik kan ook heel veel leren van de trainingen om beter te worden.

image0.jpeg

Eind vorig seizoen FIFA kaart (JO11-1) van ons team aan trainer Hans gegeven. Nu dus ermee op de foto, op weg naar een kans straks te shinen langs de velden!

FC Purmerend, volgens de boys de gezelligste, beste, meest bekende, leukste en meest talentvolle club! We komen altijd thuis met de beste energie!

Groetjes JO13-4