Medisch / Fysio

Medisch / Fysio

 

fysio_logos.jpg

16-09-2020: Intern bericht FC Purmerend aan trainers/begeleiders

FC Purmerend professionaliseert de begeleiding van zowel de heren -als de damesselectie door samen te werken met Fysiovenne en MyLife Purmerend. Samen met de verzorgster van de damesselectie, Elja Ozinga-Verwer, wordt er een complete medische staf gevormd met het oog op preventie, herstel en performance. Donderdagavond 17 september is het teken -en fotomoment maar de samenwerking is al ingezet per 7 september. De rolverdeling binnen de medische staf is als volgt:

 • Fysio Heren: Dennis Hurkmans
 • Fysio Dames: Kirsten Vos
 • Verzorger heren: Jef Steijger

fysio_dennis_kirsten_jef.jpg

vlnr: Dennis, Kirsten en Jef

 • Verzorgster dames: Elja Ozinga-Verwer (06-27093194)
 • Contactpersoon MyLife: Maxime Meijer
 • Contactpersoon FC Purmerend: Brian van Gils (vtz@fc-purmerend.nl)

 

Procedure voor blessures en klachten van spelers (buiten selectie om)

We organiseren in de komende periode een bijeenkomst met Fysiovenne en MyLife waarbij alle trainers uitgenodigd worden om meer in detail op de hoogte te zijn van de samenwerkging en met elkaar kennis te maken. Maar wat voor nu belangrijk is, aangezien het seizoen al in volle gang is, is om de procedure m.b.t. blessures van spelers/speelsters helder te hebben:

 1. FC Purmerend trainers en begeleiders verwijzen/adviseren spelers/speelsters bij blessures klachten alleen door naar Fysiovenne Speler/Speelster is uiteraard vrij om naar een fysio van eigen voorkeur te gaan.
 2. Fysiovenne garandeert dat de speler/speelster binnen 24 uur gezien kan worden op de praktijk, in het geval van een speelster met de garantie van een vrouwelijke fysiotherapeut
 3. Afspraak maken kan online via http://www.fysiovenne.nl/afspraak of via 0299-472951
 4. Afspraak maken kan op de praktijk (Zambezilaan 181) maandag t/m zaterdag (zie openingstijden)
 5. Afspraak maken kan ook op de club (Dinsdag, 16:00 – 19:00, Woensdag 15:00 – 18:00 en Donderdag 16:00 – 19:00). Spelers/speelsters worden dan ontvangen in de behandelkamer bij de kleedruimtes door Dennis Hurkmans.
 6. Indien er een acute blessure ontstaat op een moment dat een van de fysio’s aanwezig is, kun je altijd even binnenlopen of er direct naar gekeken kan worden.

Je kunt (ouders van) spelers altijd verwijzen naar de info op onze website: https://fysiovenne.nl/specialisaties/fcpurmerend

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!