Trainingsschema 2022-2023

Trainingsschema 2022-'23

Het samenstellen van het trainingschema is een enorme klus om iedereen zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om te kunnen trainen. Complimenten aan de mensen die het schema in elkaar gezet hebben!

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van trainers, teams en vrijwilligers. Het kan best zijn dat je net even, door persoonlijke omstandigheden, iets anders wil. Het trainingschema is leidend maar zorg ervoor dat je altijd i.o.m. de andere trainers kijkt naar de mogelijkheden om elkaar te helpen.

Nieuw in het schema is de beschikbaarheid van het nieuwe trainingsveld. Dit is beperkt ingezet om de ondergrond nog niet teveel te belasten. Tevens is het een voorwaarde dat er zorgvuldig met de doelen omgegaan gaat worden om het gras niet te beschadigen. Het veld moet altijd opgeruimd worden na de training i.v.m. het mogelijk maken om het veld te maaien. Kortom, aandacht is vereist! Nadere instructies volgen nog hoe om te gaan met de velden

Vragen? Neem contact op met de wedstrijdsecretaris en bespreek de mogelijkheden.

Klik hier voor het HUIDIGE trainingsschema INGANGSDATUM VANAF 2 AUGUSTUS 2023.

We merken dat niet iedereen op het aangegeven gedeelte van het kunstgras traint. Controleer aub of jullie goed staan zodat er geen misverstanden ontstaan. ( eerstgenoemde team traint op 1e deel a of op 2e deel a. )

WhatsApp_Image_2021-03-30_at_10.03.15.jpeg

----------------------------------------------------------------------------------