Coronaschema 2020-2021

Aangepaste corona trainingsschema per 12 januari 2021 (WEEKEND!): Klik hier

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste FC Purmerenders! Allereerst betreuren maar respecteren wij als bestuur het besluit van het kabinet dat er de komende weken niet gevoetbald mag worden in competitieverband. Dit alles voor een goed doel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij hebben in overleg met VTZ (Voetbal Technische Zaken Heren en Dames) nagedacht om de komende weekenden alle teams de gelegenheid te geven om onderling te kunnen voetballen en/of trainen in het weekend. Lees wel, dit is geen verplichting. Hier zijn verder enkele spelregels aan verbonden zodat alles goed verloopt en wij gezamenlijk het coronavirus de baas blijven. UPDATE 13 november: Sporten zonder beperkingen is alleen toegestaan voor jeugdteams t/m 17 jaar.

UPDATE Spurd 13 november: Let op: Er is een verschil tussen de leeftijdsgrens die NOC*NSF hanteert (jeugdteams) en de leeftijdsgrens in de noodverordening (t/m 17 jaar). Eerder is gecommuniceerd dat de leeftijdsgrens van het NOC*NSF mocht worden aangehouden waarbij jeugdteams (t/m de O19) zonder beperkingen mogen sporten. De Veiligheidsregio beroept zich echter op de lokaal geldende noodverordening en hanteert een leeftijdsgrens t/m 17 jaar. De noodverordening is helaas leidend en daarom moeten wij jullie helaas mededelen dat, per direct en tot nader order, jongeren ouder dan 17 jaar niet meer zonder beperkingen mogen sporten. Zij dienen zich te houden aan de regels voor volwassenen.

= = = = =

Aan de trainers van de volledige jeugdafdeling (jongens en meisjes) het verzoek onderling deze trainingsmomenten in het weekend gezamenlijk in te vullen met mixwedstrijden, carrousel trainingen en andere creatieve ideeën. Sluit niemand uit met alleen eigen oefenwedstrijden. Voor de selecties van de heren- en damesafdeling, senioren en veteranen gelden aparte regels*.

Hier vind je het: OUD!

(in overleg met jouw trainer hoor je of jij de weekenden zal trainen - anders ben je vrij!)

Spelregels:

• ingangsdatum weekend van 17 oktober
  • AANKOMST: ingang entree hek naast fietsenstalling
  • AANKOMST: ouders kunnen hun kind afzetten bij het hek 10min voor aanvangstijdstip van jouw team
  • geen toegang voor ouders op het complex van FC Purmerend
  • spelers komen aangekleed in sporttenue naar de club
  • neem je eigen bidon mee
  • ouders niet blijven wachten op het parkeerterrein maar verlaten direct het terrein
  • M.u.v. de ouders van de kabouters, die moeten zich wel verspreiden op 1,5 mtr op het parkeerterrein als ze eventueel blijven wachten
  • AANKOMST: trainers ontvangen spelers bij het hek op aangegeven tijdstip
  • UITGANG/VERTREK: ouders kunnen hun kind ophalen op aangegeven tijdstip (einde training)
  • kleedkamergang alleen open bij de vooringang voor gebruik van de eerste twee toiletten
  • kleedkamers en toiletten achterin de kleedkamergang blijven gesloten
  • TRAINERS dus geen kleedkamers gebruiken
  • zorg verder dat je voor de training naar de toilet bent geweest
  • max 3 begeleiders per team m.u.v. teams met *
  • teams met een * max 4 begeleiders per team
  • teams met een * trainen met , bij voorkeur, vaste groepjes van 4 spelers op 1,5mtr
  • na afloop direct het veld en complex verlaten en vrijmaken voor de volgende groep
  • onderlinge wedstrijden die al in het schema staan (O8&O9) maak daar een mix van met andere teams
  • het C veld (hoofdveld) wordt niet gebruikt in het weekend conform schema
  • indien de grasvelden D&E zijn afgekeurd, graag onderling inschikken op de kunstgrasvelden
  • doordeweeks geldt het gebruikelijke trainingsschema maar wel met aangepaste regels voor de teams met *
  • let op het is geen verplichting om op zaterdag/zondag naar FC Purmerend te komen, hoe minder reis- en contactmomenten des te beter
  • de laatste teams in het schema zorgen dat de doelen van het veld zijn en sluiten het complex af (bij geval van geen sleutels iom bestuur afstemmen)
  • zorg met elkaar dat alle materialen en overige rommel (flesjes etc) van het veld zijn aan het einde van de trainingen

Voetbal Academie Noord-Holland

Schrijf je daarnaast gerust in voor de start van de nieuwe serie vanaf zondag 10 januari 2021. Extra training om aan je techniek te werken en fit te blijven via de Voetbal Academie.

Gebruik de kortingscode:  FCPurmerend5 , als je voor het eerst gaat deelnemen aan de Academie en ontvang € 10,- korting.

Houd je aan de regels, dan hebben we gezamenlijk nog enig voetbalplezier!

Voor vragen, mail naar voorzitter@fc-purmerend.nl en vtz@fc-purmerend.nl .

Namens het bestuur en VTZ,

Simon Butter & Brian van Gils