Vacatures - FC Purmerend

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacatures

Vacatures

Secretaris

05-11-2022

Gezocht! Secretaris

FC Purmerend zoekt een nieuwe Secretaris, oftewel: de teamleider en absoluut middelpunt van onze mooie club!

Je wordt namelijk vanaf dag 1 opgenomen in onze hechte en goed georganiseerde en ambitieuze voetbalfamilie. En je bent in een klap op de hoogte van alle huidige en toekomstige ontwikkelingen. Niet alleen de ontwikkelingen binnen de club, maar ook in de wijk/gemeente en (ver) daarbuiten. En je zit als procesbewaker nooit in de uitvoerende rol, maar bent wel de schakel op de achtergrond waar alles begint en eindigt. Ideaal toch?

FC Purmerend zoekt daarom een vrijwillig maar professioneel organisatietalent die het overzicht behoudt, het spel verdeelt en het absolute middelpunt van onze club wil zijn en daarmee:

- het bestuur helpt beleid te maken

- de verschillende commissies helpt uit te voeren

- aanspreekpunt is voor zowel leden als externe organisaties (KNVB, Gemeente, etc)

- (digitale)verslaglegging en vergaderingen organiseert


Het is een vrijwillige functie, maar… het geeft je zo veel meer dan je krijgt! Je hoeft trouwens geen voetbalkennis -of kwaliteiten te bezitten, we hebben daar al voldoende specialisten voor in huis. 

Maakte jouw hart net een klein sprongetje en wil jij jouw kennis en kwaliteiten in deze rol inzetten voor FC Purmerend? Of ken je iemand waarvan je denkt dat deze functie op zijn/haar lijf geschreven is?

Wij houden graag van korte lijnen dus stuur dan van daag nog een appje naar onze voorzitter (06-53578278), of mail naar voorzitter@fc-purmerend.nl, dan maken we een eerste afspraak met je op de club!

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!