(Hoofd)trainer

14-03-2022

Hoofdtrainer JO15-1 seizoen 2022/2023

FC Purmerend maakt de afgelopen jaren een prestatieve groei door in de onder- en middenbouw. De huidige trainer van dit elftal wordt hoofdtrainer van ons eerste elftal, JO15-1 en wij zijn dus op zoek naar jou! Ben jij een trainer die behalve zichzelf ook de club verder wil ontwikkelen om de ambities van beste jeugdopleiding van waterland eo waar te maken, kom ons team versterken.

Ben jij in bezit van minimaal Uefa-C? Ambitieus om spelers verder te ontwikkelen wat dus ook kan betekenen dat dit ten koste gaat van winst?
Verder kijkt dan alleen jouw team maar ook samenwerkt met andere trainers, hoofd jeugdopleiding en VTZ (Technische commissie) om FC Purmerend op technisch gebied de volgende stappen te laten maken?

Dan ben jij de trainer die wij graag willen spreken.

Wij bieden jou een team dat nu JO14-1 is en in de 3e divisie speelt. Volgend seizoen wordt dit team JO15-1 wat ook op divisie niveau moet gaan spelen. Binnen FC Purmerend is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en waar je kunt doorgroeien.

Denk jij de trainer te zijn die wij zoeken, schrijf dan een motivatiebrief met cv naar:

sander.dejong@fc-purmerend.nl
Arjan.bolte@fc-purmerend.nl

Bedankt namens

FC Purmerend, dat zijn wij!!!

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder