Clubfotograaf

Wij zijn dringend opzoek naar een clubfotograaf!

Ben of ken jij iemand die gek is op fotografie en daarnaast niet weg te slaan van het voetbalveld? Dan zijn wij opzoek naar jou! Fc Purmerend is een vereniging die de afgelopen 3 jaar enorm gegroeid is in alle opzichten. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op en laten dit ook graag via social media zien, de jeugd, junioren, vrouwen 1 en heren 1, iedereen draagt zijn steentje bij om het succes van fc Purmerend omhoog te brengen. Dit succes leggen wij graag vast en daarom zijn wij per direct opzoek naar een clubfotograaf.

Waar zijn wij naar opzoek?

• Iemand die op zaterdag/zondag beschikbaar is. Op zaterdag speelt onze vrouwen 1 om 14:45 uur thuis en op zondag om 14.00 uur onze heren 1 graag hebben wij hier altijd iemand aanwezig.
  • Eigen apparatuur
  • Flexibel
  • Niet iemand voor de korte termijn

Wij zijn een vereniging en draaien op vrijwilligers een vergoeding is daarom lastig te realiseren, wel denken wij altijd graag mee. Mocht je een eigen bedrijf hebben of graag iemand anders wilt promoten hopen wij doormiddel van exposure een lange samenwerking aan te gaan. Fc Purmerend is aan het bouwen, bouw jij met ons mee?

Heb je interesse of bij vragen, neem contact op met media@fc-purmerend.nl