Reclamebord

reclamebord.jpg

Inmiddels krijgt het hoofdveld van fc steeds meer uitstraling. Met een nieuwe grasmat en recent de verlichting zijn er weer diverse sponsoren die fc Purmerend supporten en willen steunen langs het veld met hun reclame-uiting. Ieder voetbalweekend een vol wedstrijdprogramma met enthousiaste trainers, spelers, ouders en begeleiders die zich gaan voorbereiden op een wedstrijd op het complex van onze fc. Vanaf het terras bij de kantine een fraai uitzicht over het hoofdveld en kunt u met uw reclameboodschap onder de aanwezigen opvallen.

Namens fc Purmerend en haar leden zien wij u als sponsor graag terug langs de velden.

Fc Purmerend stelt u het volgende voor:
  • Een overeenkomst van minimaal drie seizoenen
  • Afmeting sponsoruiting: 250cm x 80cm (b xh)
  • Per seizoen € 175,- per 2,5 mtr
  • Eenmalige externe productiekosten nieuw bord € 200,- per 2,5 mtr (vormgeving, goedkeuring door de sponsor en montage langs het veld)

Contact:
[email protected] of bel via 06-14390531 (Brian van Gils)

reclamebord_sponsor.jpg