Wedstrijdbal

banners_website_bal.jpg

Balsponsor bij het vlaggenschip Dames 1 of Zondag 1

Gedurende het voetbalseizoen speelt het vlaggenschip van fc Purmerend, van zowel de Heren als Dames afdeling zijn/haar thuiswedstrijden op het complex in de Weidevenne. De Heren 1 en Dames 1 komen allebei op dit moment uit in de derde klasse en ervaren wekelijks support van allerlei toeschouwers die de club en het team een warm hart toedragen. Voor u als sponsor de gelegenheid om tegen een vriendschappelijk tarief onder de aandacht te komen en het team te supporten.

Fc Purmerend stelt u het volgende voor in de week voorafgaand van de wedstrijd:
  • Minimaal 1x per seizoen
  • Keuze Zondag 1 of Dames 1
  • Zichtbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag (indien wedstrijd op zondag)
  • Zichtbaar op kantineTV (5 schermen) bij fc Purmerend
  • Vermelding op mediakanalen fc (website, insta en facebook)
  • Inzet beide teams in het seizoen = extra vermelding logo BarTV op wedstrijddag
  • Vriendschappelijk tarief € 75,- per wedstrijd

Contact: [email protected] of bel via 06-54287241 (Lauro Hopman)

Balsponsor_website.jpg