Kleding - FC Purmerend

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kleding

Kleding

banners_website_kleding.jpg
Onze club staat voor uitstraling en daarom is het belangrijk dat onze leden representatief voor de dag komen bij thuis- en uitwedstrijden. Maar hoe stijlvol is het als tijdens de training je allemaal in hetzelfde outfit traint, twee en zelfs wel drie keer in de week. Onderweg naar een tegenstander waarin de spelers allemaal aankomen in hun fc Purmerend outfit, dat straalt wat uit, je staat direct 0-1 voor! Het zorgt voor uniformiteit en binding binnen het team, want fc Purmerend, DAT ZIJN WIJ!
 
Wij bieden u dan ook als sponsor diverse mogelijkheden om prominent zichtbaar te zijn in een van de jeugd- en/of seniorenteams. 
 
Sponsoring van kleding:
Het wedstrijdtenue, van het merk Hummel, bestaat uit een geel shirt met het Fc logo, rode broek en gele kousen en is alleen bij Sport 2000 op de hoek van de Dubbele Buurt van de Koemarkt verkrijgbaar. 

Shirt/kledingsponsor Zondag 1 en Dames 1
Ons standaardelftallen zijn de Zondag 1 en Dames 1. Hierin spelen de beste spelers van de vereniging en deze trekken dus ook het meeste publiek. Om gebruik te maken van de sponsormogelijkheden bij dit elftal vragen wij, buiten de aanschafprijs voor de tenues, een jaarlijkse bijdrage. Hoe wordt dit geregeld?
 
• Voor het betreffende team, dan wel sponsor, worden (na overleg met de sponsorcommissie) door de sponsor of vertegenwoordiger van het team, zelf bij Sport 2000 of op de webshop de tenues, inloopshirts en/of clubtrainingspakken (Hummel) met opdruk uitgezocht.
• De sponsor/vertegenwoordiger van het team vraagt voor de uitgekozen artikelen een offerte bij de sponsorcommissie aan.
• De sponsorcommissie stelt, aan de hand van de prijzen op de webshop, een offerte op.
• Op de genoemde offerte ontvangt de sponsor een korting van 20%.
• De jaarlijkse sponsorbijdrage per bovengenoemd team bedraagt € 250,- per seizoen voor wedstrijdkleding en trainingspakken, hiervan ontvangt    de sponsor een rekening van de sponsorcommissie; Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.
• Na schriftelijk akkoord van de sponsor, middels het opgestelde en getekende contract, maakt de sponsorcommissie de bestelling rond en stuurt de sponsor de factuur conform de offerte voor de kleding en de jaarlijkse sponsorbijdrage.
• De contractduur is 3 jaar (seizoenen).
 
Kledingsponsor (overige elftallen/teams)
• Voor het betreffende team, dan wel sponsor, worden (na overleg met de sponsorcommissie) door de sponsor of vertegenwoordiger van het team, zelf bij Sport 2000 of op de webshop de tenues, inloopshirts en/of clubtrainingspakken (Hummel) met opdruk uitgezocht.
• De sponsor/vertegenwoordiger van het team vraagt voor de uitgekozen artikelen een offerte bij de sponsorcommissie aan.
• De sponsorcommissie stelt, aan de hand van de prijzen op de webshop, een offerte op.
• Op de genoemde offerte ontvangt de sponsor een korting van 20%.
• Voor pupillen spelend op een kwart/half veld (pupillen), heel veld (junioren) en overige senioren (Zondag 2, Dames 2, Vet35+, Zondag teams) bedraagt een sponsorbijdrage per seizoen respectievelijk € 50.00 € 100.00 € 150.00 voor wedstrijdkleding en trainingspakken, hiervan ontvangt de sponsor een rekening van de sponsorcommissie.
• Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.
• Na schriftelijk akkoord van de sponsor, middels het opgestelde en getekende contract, maakt de sponsorcommissie de bestelling rond en stuurt de sponsor de factuur conform de offerte voor de kleding en de jaarlijkse sponsorbijdrage.
• De contractduur is in principe 3 jaar. Eventueel kan bij junioren en pupillen de contractperiode variëren van 1 t/m 3 jaar.
• Inloopshirts voor de overige elftallen/teams kunnen na overleg met de sponsorcommissie aangeschaft worden.
 
We hebben gekozen voor bovenstaande regeling (team/sponsor benadert de sponsorcommissie en de rekening wordt rechtstreeks naar de sponsor gezonden) om het de sponsor mogelijk te maken de BTW te verrekenen. Teams, die gebruik maken van sponsorkleding van een sponsor waarvan het contract verlopen is maar die aangegeven heeft er geen bezwaar tegen te hebben dat de kleding zonder zijn bijdrage alsnog gebruikt wordt, ontvangen via de leider voor de bijdrage een rekening van de sponsorcommissie. 
Wel eerst overleggen met de sponsorcommissie!
 
Contact: sponsorcommissie@fc-purmerend.nl of 06-14390531 (Brian van Gils)
 
Kledingsponsor.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!