Pannaveld

banners_website_pannaveld.jpg

Ook bij fc Purmerend is er de mogelijkheid voor straatvoetbal! De club bezit al jaren over een fantastisch pannaveldje naast de kunstgrasvelden. Kinderen van de opvang of eigen leden komen hier dagelijks hun kunsten vertonen tijdens een onderling potje. Voor aanvang van het trainen of een wedstrijd weten de kids niet hoe snel ze bij aankomst er altijd even een partijtje willen spelen. Ouderwets straatvoetballen, mooie passeerbewegingen en op adem komen bij de boarding. Ouders, trainers en bezoekers kijken hier graag toe om de fraaiste staaltjes van straatvoetbal te aanschouwen. Een drukke plek waar u als exclusieve sponsor onder de aandacht kan komen van alle bezoekers. Het veldje wordt naar u vernoemd!

Fc Purmerend stelt u het volgende voor:

• Voorkeur gaat uit naar één sponsor, waarnaar het veldje vernoemd wordt.
  • Bijvoorbeeld "Johan Cruyff Arena"
  • Combinatie van sponsoren bespreekbaar
  • Naam en/of logo zichtbaar op en rond het veld
  • Een contract wordt aangegaan voor een periode van 5 jaar.
  • Kosten bedragen €1500,00 per jaar exclusief de eenmalige productiekosten.
  • Deze eenmalige kosten zijn afhankelijk van de wensen van de sponsor en zullen na overleg worden berekend door Eipi beletteren en gevelreclame.
  • officiële opening van het gesponsorde veld middels een onderling jeugdtoernooi

Contact: sponsorcommissie@fc-purmerend.nl of 06-14390531 (Brian van Gils)

pannaveld_flyer.jpg