Cornervlag

banners_website_corner.jpg

Wekelijks wordt er, afwisselend door 900 leden, op de vijf voetbalvelden van fc Purmerend gevoetbald. Twee kunstgras- en drie grasvelden worden gedurende het seizoen gebruikt voor de wedstrijden van onze jeugd- en seniorenteams. Tijdens wedstrijden verschillende spelsituaties waarbij corners ontstaan. Even de cornerpaal of -vlag vasthouden als tactiek wat er vooraf is besproken hoe de corner wordt genomen.
De supporters van onze fc en de bezoekers staan langs de velden om hun team toe te juichen. Bij het passeren van de velden kunnen zij deze cornervlaggen niet missen. Voor u als sponsor een mooie gelegenheid om zichtbaar te zijn onder het publiek langs de lijn.

Fc Purmerend stelt u het volgende voor:

• zichtbaar ieder voetbalweekend gedurende het seizoen
  • zes cornervlaggen (2 reservevlaggen)
  • keuze uit veld A - B - C (hoofdveld!)- D - E
  • Eenmalige productiekosten € 92,-
  • Cornerprijs voor zichtbaarheid: Veld A € 75,- / Veld B € 75,- / Veld C € 100,- / Veld D € 50,- / Veld E € 50,- per seizoen
  • Contractduur: drie seizoenen

Contact: sponsorcommissie@fc-purmerend.nl of 06-14390531 (Brian van Gils)

Cornervlag.jpg