Spaar je club gezond!

Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor FC Purmerend. Doe mee en spaar je club gezond! Een mooie manier om fc Purmerend een extraatje te geven aan de start van dit seizoen🔥

Zo spaar je mee:

• Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten.
  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
  • Selecteer FC Purmerend. Voer de unieke code in en activeer.
  • Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
  • Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie!

Word clubsponsor van de week!

Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt!
Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club

FC PURMEREND DAT ZIJN WIJ💛❤️

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.

Deze actie is geldig bij Plus De Gors

spaarjeclubgezond.jpg