Wedstrijdverslagen

Na de 8-0 overwinning van vorige week uit tegen Oosthuizen D2, vanmorgen de lastige uitwedstrijd tegen Volendam D10.

Vanochtend dacht ik even aan de thuiswedstrijd van een paar weken terug tegen Volendam D10 die wij met 6-2 gewonnen hadden. Maar ja, dat was toen en nu ging het echt om de kampioenschap van de poule. Je mag altijd even terug kijken, maar elke nieuwe wedstrijd kan anders lopen.

Voor de wedstrijd vond ik dat iedereen erg gespannen was. Probeer te ontspannen en blijf rustig en denk aan de voorbije wedstrijden waar het allemaal goed was gegaan. Vandaag vond jullie veel volwassener voetballen. Balletje breed, balletje terug, balletje diep en zo hoort het te gaan mannen. Natuurlijk gaat een en ander niet naar wens. Laat dat dan een les voor de volgende keer zijn, probeer het dan goed te doen.

Vandaag zijn jullie als groep nauwelijks in de problemen gekomen, omdat iedereen zijn taak goed heeft uitgevoerd. Zo hoort het te gaan, samen alles oplossen. Balverlies betekent, iedereen schakelt over naar verdedigen en bij balbezit, iedereen schakelt over op aanvallen. Dat houdt in, dat alle lijnen goed moeten aansluiten. Jullie zijn als voetballer aardig gegroeid. Jullie hebben vandaag met veel inzet en passie gespeeld en terecht gewonnen en kampioen geworden.

Jammer voor Volendam D10, maar gezien jullie inzet en vastberadenheid zijn jullie de terechte winnaar.

Resultaat:
Volendam D10 tegen FC Purmerend D7; (1-9).
Score verloop eerste helft;
Sem (0-1), Volendam (1-1), Berkay (1-2 en 1-3), Mennan (1-4) en Kevin (1-5); ruststand (1-5).

Tweede helft;
Raj (1-6), Nick (1-7), Sem (1-8) en Raj (1-9).

Jullie trainer/leider (Ramon en Rob).

Geen wedstrijdverslagen gevonden