19 september 2020 JO9-06 vs IVV JO9-2
De dag begon goed met dit prachtige voetbalweer! En vandaag mochten we aantreden tegen IVV JO9-2 uit Landsmeer. De jongens waren weer klaar voor de strijd en hebben een nieuwe versterking in de naam van Luka. Na een goede peptalk en tactische voorbespreking van de coaches Sebastiaan en Michael, gingen onze jongens van start. Als een hecht blok en georganiseerd team waren de jongens ontzettend goed aan het voetballen. Ondanks de goede inzet van de jongens, konden onze toppers toch niet voorkomen dat de tegenstander op een gegeven moment op 0-1 kwamen. Helaas liep IVV vervolgens uit en gingen we met een ruststand van 0-7 limonade drinken. Ondanks deze achterstand lieten onze jongens de moed niet zakken en gingen we weer sterk van de startblokken. Dit resulteerde uiteindelijk in twee hele mooie doelpunten, die tot stand is gekomen door goed samenspel. Helaas kon de achterstand niet meer goed worden gemaakt en was de wedstrijd geëindigd in 2-12. Na de wedstrijd werd onze sterrenteam nog vastgelegd op de foto.

PHOTO-2020-09-20-22-58-17.jpg

12 september 2020 JO9-6 tegen Volendam JO9-7
Volendam uit...altijd lastig. Maar met volle moed reisden we af naar het vissersdorpje. Nu met Jayden als nieuwste transfer naar onze sterrenteam, gingen we met 8-man sterk spelen tegen Volendam. Na een goede warming-up mochten de jongens voetballen. De wedstrijd ging gelijk op en er werden over en weer mooie kansen gecreëerd. Wat op een gegeven moment resulteerde in een stand van 4-4 in de tweede helft. Net voor het einde maakte Volendam er 5-4 van. Onze jongens deden er vervolgens alles aan om gelijk te komen. Maar kregen de bal niet meer erin bij Volendam. Ondanks de eindstand van 5-4, konden de jongens met goede moed naar huis. Want was dit een goede pot!

Voebalverslag JO9-06 | 200906

De kop is eraf! Het was een mooie dag om de competitie te beginnen en de jongens hadden allemaal super veel zin in! Onder aanvoering van twee nieuwe coaches, Sebastiaan (vader van Rafael) en Michael (vader van Tycho) en support van alle ouders, mochten we met een compleet team van de volgende wereldsterren: Christiano, Nebi, Terrence, Iwen, Tyco en Rafael en onze nieuwe aanwinst Nathan, aantreden tegen OFC uit Oostzaan. Ondanks dat de tegenstanders met vijf spelers waren, konden de jongens gewoon lekker voetballen. Met ontzettend veel plezier en inzet hebben de jongens van JO9-06 gestreden voor wat ze waard waren. Alleen waren de tegenstanders deze keer net een maatje te groot. Dit mocht de pret niet drukken, want het belangrijkste was dat onze wereldsterren weer met veel plezier gevoetbald en met elkaar gelachen hebben. Op naar de volgende wedstrijd!

Geen wedstrijdverslagen gevonden