Technische commissie

Voorlopige samenstelling en verdeling Commissie Voetbaltechnische zaken (VTZ Heren) FC Purmerend 2020-2021

Brian van Gils Voorzitter a.i.
Sander de Jong Coördinator O19/O17
Anand Ramnath Coördinator O16/O15/O14
Arjan Bolte & Jill Tromm Coördinator O13/O12/O11
Vincent van Genderen Coördinator O10/O9/O8
Jan Wichhart Scouting

De VTZ geeft advies aan het bestuur op voetbaltechnisch gebied gebaseerd op het Technisch Beleidsplan jeugd. De VTZ houdt zich bezig met de jeugdteams (pupillen tot en met senioren) van FC Purmerend.

Bij vragen kan er gemaild worden naar vtz@fc-purmerend.nl

Samenstelling commissie Voetbaltechnische Zaken Vrouwen-Meidenafd (VTZ VMA)

• Voorzitter: Andre Persenaire
  • Advies: Don Peijters
  • Technisch Coordinator Bovenbouw: Dennis Tevreden
  • Technisch Coordinator Onderbouw: Joost van Gelder
  • Coordinator keepersafdeling: Lisa Oosting
  • Secretaris: Shanna Dee

VTZ VMA
is opgericht in de 2e helft van het seizoen 2016/2017 en zou een belangrijke bijdrage moeten leveren aan de ontwikkeling van het vrouwen- en meidenvoetbal bij FC Purmerend. Nieuwe rollen voor de meeste commissieleden, waardoor een ieder voorlopig op interim basis deelneemt.

Beleidsplannen
De leden die geïnteresseerd zijn in een technisch beleidsplan kunnen een exemplaar downloaden. Deze is, samen met andere stukken, te vinden in de “bibliotheek”, elders op de website.

VTZ VMA heeft als doel het adviseren van het Bestuur op voetbaltechnisch gebied. Het kader hiervoor is vastgelegd in het Technisch Beleidsplan Vrouwen en Meisjes. Anders dan bij de jongensjeugd, zal VTZ VMA het bestuur van adviezen voorzien met betrekking tot de selectie meidenteams en niet-selectie meidenteams van FC Purmerend. Daarnaast zal er nauw worden samengewerkt met de Jeugdcommissie.
Heb je een vraag, dan kan deze gestuurd worden naar vtz-vma@fc-purmerend.nl.