Nieuws jongens

Nieuws jongens


De voorlopige indeling van de O19 voor het komende seizoen 2020-2021

O19-1 zaterdag 1e klasse. Trainer Erik van Wattingen

Davey van 't Veer (K)
Kevin Berkhout
Thomas Vroom
Jesse Koot
Rick van der Waart
Thomas van Wattingen
Tim Sondervan
Jayden Moen
Max Linthorst
Sven Oostermeijer
Diogo Beliz Anselmo
Noussair Al Ghouch
Rick Schildmeijer
Shealtiel Acheampong
Florian Meindl
 
 
 
 Spelregelbewijs Eerste jaars O19 junioren:

 

Per seizoen 2014-2015 is het verplicht voor 1e jaars O19 spelers  (vanaf geboortejaar 2002) om het spelregelbewijs te halen. 

Het doel hierachter is dat voetballers al vanaf de junioren vertrouwd worden gemaakt met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip — voor beslissingen van de scheidsrechter. Het halen van het spelregelbewijs is verplicht, zonder deze mag de speler niet (meer) voetballen vanaf de JO17 junioren, tot het moment de speler het spelregelbewijs heeft gehaald. 

Iedere speler krijgt een code toegestuurd vanuit de KNVB naar het in sportlink vermelde e-mailadres. Hiermee kun je samen met je KNVB nummer inloggen op www.voetbalmasterz.nl

Masterz is inzetbaar voor meerdere sporten. Natuurlijk ook voor het voetbal. Via deze officiële KNVB-site leren jeugdspelers (en alle andere voetballers) op een aantrekkelijke én effectieve manier de spelregels beter begrijpen. Voor tweedejaars JO17-junioren leidt dit uiteindelijk tot het spelregelbewijs.

Met hulp van deze site leren voetballers, al van jongs af aan, ook de regels beter accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels voor hun team de winst dichter bij!

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!