Kleding

Als onderdeel van de samenwerking met Deventrade (leverancier van kledingmerk Hummel) en Sport 2000 kan de gehele FC Purmerend kledinglijn aangeschaft worden via een heuze ledenshop (webshop).

Naast het FC Purmerend wedstrijdtenue (shirt, short en kousen) zijn ook de volgende artikelen verkrijgbaar: Trainingspak, allweatherjack, inloopsweater, sporttas zonder ondervak, sporttas met ondervak, coachjack (2 soorten), trainers polo, trainings t-shirt, trainingshort, trainingshort 3/4.

Daarnaast kan via deze ledenshop ook andere sportkleding aangeschaft worden. Van elke aanschaf gaat een percentage van bedrag naar FC Purmerend. Bestel dus a.u.b. via deze ledenshop en help op deze manier je eigen verening.

Voor afbeeldingen en prijzen, klik op onderstaand plaatje om naar de ledenshop te gaan:

Ledenshop_FC_PURMEREND1.jpg