Fc Purmerend Super League wordt vervolgd

27 maart 2021 8:00

Inmiddels zijn de poules door VTZ gewijzigd en kan de fc Super League weer worden vervolgd. Houdt het wedstrijdprogramma in de gaten voor jouw wedstrijden. Aantal belangrijke opmerkingen;

• Het is intern dus speel met respect, als trainer ben en geef je het voorbeeld voor de jeugd
    • Poule 7 is oneven, waardoor een team soms niet speelt, er is altijd ruimte op veld E vanaf 13:00uur om te trainen
    • Veld A & B zijn de kunstgrasvelden links en rechts, veld C het hoofdveld, D & E de overige twee grasvelden
    • Onderling een scheidsrechter regelen
  • Afzeggen naar jouw tegenstander bij voorkeur op woensdag en niet op vrijdagavond voor de wedstrijd (muv bijzondere omstandigheden)

Paasweekend 3 april hanteren wij het coronaschema (klik hier).

============================================

Morgen alweer de laatste speelronde van onze eerste  fc Purmerend Super League. Vele enthousiaste reacties, blije koppies van onze jongste jeugd in de ochtend en het fanatisme nam gedurende de dag steeds meer toe bij de junioren. Al met al veel plezier en iedereen actief op de velden. Daarom gaan wij de Super League vervolgen vanaf volgend weekend. Drie weken lang met uitzondering van het paasweekend. Dan zal het “coronaschema” weer van kracht zijn.

Super League: zaterdag 27 mrt, 10 en 17 april
Coronaschema: zaterdag 3 april

De iets gewijzigde poule-indelingen en het coronaschema volgen na het weekend.

Heel veel plezier en succes de komende weekenden. Vergeet hierbij niet de gedrags- en spelregels die wij eerder hebben gecommuniceerd. (Hieronder te lezen)

Het bestuur

Foto_18-03-2021_om_23.06.JPG

Oud bericht van begin maart

Komende zaterdag 6 maart start de Super League voor alle jeugdteams van fc Purmerend. Wij zijn maar wat blij dat alle jeugd weer kan trainen en onderling kan voetballen. Weer een beetje terug naar het competitiegevoel maar vooral het plezier weer om op het veld te staan en daarom organiseert fc Purmerend de komende drie zaterdagen een wedstrijdprogramma.

Om alles in goede banen te leiden hebben wij hier ook een aantal spelregels bij.

Aankomst/Vertrek:
  • Niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van jouw wedstrijdtijd op het veld aanwezig
  • Verzamel dan ook niet eerder dan 20 minuten voor aanvang op het complex
  • Houd je hierbij nogsteeds aan de 1,5 meter
  • Ook op het openbare parkeerterrein (bij controle is de boete voor eigen rekening)
  • Geen ouders voor de hekken die als in- en uitgang worden gebruikt (wijs jullie teams/ouders hierop)
  • Alleen de toiletten beneden zijn open, kleedkamers NIET gebruiken
  • Blijf niet staan praten onderling op het parkeerterrein, direct het complex verlaten svp (wijs jullie teams/ouders hierop)

Teams & begeleiding:
  • Eindtijden in het programma zijn ook exact de tijden dat je het veld/complex dient te verlaten ivm de volgende teams die komen
  • Per team twee begeleiders, een scheidsrechter/spelbegeleider - meer is niet toegestaan
  • Bij 11:11 uiteraard ook twee grensrechters
  • Poule 1 t/m 3 spelen 2x 25 minuten (korte pauze en zonder break in een helft - geen penalty's na afloop)
  • Poule 4 en 5 spelen 2x 30 minuten (korte pauze en zonder break in een helft - geen penalty's na afloop)
  • Poule 6 t/m 10 spelen in onderling overleg 2x 30min of 2x 35min
  • Het is vrij toegestaan om onderling tijdens een wedstrijd te mixen als de verschillen toch te groot blijken
  • Het eerst genoemde team doet een hesje aan of onderling afstemmen als een van de twee teams een ander tenue heeft (trainingstenue bijvoorbeeld)
  • De velden zijn voorzien van lijnen
  • Zelf onderling een scheidsrechter regelen
  • Zorg dat je tijdig je tegenstander afbericht als het niet lukt om een team te formeren
  • Het betreft onderlinge wedstrijden, speel met fatsoen en respecteer elkaar, WIJ ZIJN FC PURMEREND!

Zonder respect geen voetbal, uitslagen en standen zijn niet belangrijk in deze onderlinge competitie plezier en samenwerken wel!💛❤️

Namens VTZ en het bestuur wensen wij iedereen heel veel plezier de komende drie zaterdagen.