contributie

INFORMATIE SEIZOEN 2020/2021

Het nieuwe seizoen gaat, hopen wij, snel van start. Na de abrupte (corona) stop ziet de uitvoering van onze hobby er toch opeens helemaal anders uit.

Het Bestuur van FC Purmerend heeft ervoor gekozen om de contributie op hetzelfde niveau te laten als het afgelopen seizoen.

Wel hebben wij gemeend eerder de contributie te innen dan voorgaande jaren. Per 6 juli 2020 zullen wij via ClubCollect de contributie gaan innen. Hoe gaat dit in zijn werk?

1. u ontvangt een email met een link naar de betaalpagina, 3 dagen later een sms met dezelfde link en na 14 dagen nogmaals een email tenzij in de tussentijd is ingelogd en een betaalkeuze is gemaakt.
  2. u kiest dan op de betaalpagina de betaalwijze, ineens via Ideal of in termijnen via automatische incasso.
  3. dit seizoen kunt u in maximaal 4 termijnen betalen met een interval van 30 dagen
  4. mocht het ondanks bovenstaande niet lukken om op tijd te betalen dan kunt u contact opnemen met contributies@fc-purmerend.nl.
  5. bij niet tijdig betalen, helaas het komt voor, ontvangt u een tot tweemaal toe een brief als herinnering en is de eerste stap een schorsing (dan is de achterstand al regelmatig aan u gemeld).
  6. mocht de betaling alsnog uitblijven dan wordt de incasso uit handen gegeven (en zijn de extra kosten voor het lid).

Wij zijn er trots op dat wij inmiddels nauwelijks betalingsachterstanden hebben. Dit vergt discipline van de vrijwilligers maar ook zeker van ons als leden. Mocht je onverhoopt willen stoppen met voetballen zorg ervoor dat je altijd schriftelijk opzegt per via de website, je ontvangt daarvan een bevestiging.

Houd er rekening mee dat bij opzegging tijdens het seizoen de volledige contributie verschuldigd blijft.

TEAM CONTRIBUTIE

Elk seniorenteam (behalve selectie 1 en 2) heeft de mogelijkheid om bij meer dan 15 volledige
contributie betalende leden, het meerbedrag terug te ontvangen dmv een consumptiecard waarmee in de kantine kan worden betaald.

Voorbeeld: veteranen hebben 20 teamleden, 17 die volledig betalen en 3 niet-spelende leden. Als iedereen zijn contributie betaalt is dat 17x250+3x50=4.400 euro. Men krijgt dan 4.400 - 3.750 =650 euro op de consumptiecard.

Voorwaarde is dat de kaart pas gevuld wordt met bartegoed nadat alle contributie is betaald.

CONTRIBUTIEBEDRAGEN SEIZOEN 2020/'21 (bedragen in euro):

€ 250,=

€  50,=

Donateur

Vrijwillige donatie

Bij vragen of problemen over de betaling van contributie kunt u contact opnemen met Koos Groot  contributies@fc-purmerend.nl

LET OP: U gaat een lidmaatschap aan bij FC Purmerend tot het einde van het seizoen (30 juni). Tussentijds opzeggen vrijwaart u niet van uw contributieverplichtingen tot het einde van het seizoen.

Het bankrekeningnummer: NL04ABNA0980021073