0 - 7

Purmerend JO9-4

F-pupillen zaterdag, F4, 4e klasse 04

25 oktober 2014 9:00

De dag was weer mooi begonnen. Lekker weertje om te gaan voetballen. En de jongens hadden er zin in. Ze gingen er meteen vol in. En eigenlijk was het vanaf het begin een richtings verkeer. We waren veel beter en de tegenstander kwam in de eerste helft niet bij ons doel. Wij hadden legio kansen met oa twee schoten van Lars, schot van Dani en een schot van Ayoub. Het duurde dus even voordat we konden scoren. Dani op de paal, Owen op de lat en Sem die daarna over schoot. Maar er werd goed gevoetbald dus de doelpunten moesten wel komen. En eindelijk na een mooie solo van Owen was daar de 0-1. Toenging het snel met de 0-2 en de 0-3 van Dani.
Toen was het rust. Maar ze waren niet te houden. Na rust ging Dani door met waar hij gebleven was. Dat was met scoren van de 0-4. Ook de andere spelers zaten niet stil. Ayoub scoorde de  0-5 en Lars de 0-6. Aet al een leuke wedstrijd met goed spel en vele kansen.