8 november 2014 11:00

Wedstrijdverslag 8 november 2014
Op 8 november speelde FC Purmerend E 2 uit tegen Purmerland E1 .

Eerste helft
In de eerste helft hadden we het moeilijk. De tegenpartij scoorde in de eerste helft dan ook makkelijk twee doelpunten achter elkaar. Hierna besefte de  mannen dat ze beter hun best moesten doen om de achterstand in te halen. Dit lukte want Wesly wist de eerste doelpunt te maken voor FC Purmerend. Daarna scoorde Sam en Wesly. Dinaritchel heeft ook nog twee kansen gehad maar helaas schoot hij over het doel.  We gingen met 2-3 de rust in.

Tweede helft
Op het begin van de tweede helft kreeg de tegenpartij meteen een kans, maar gelukkig stond onze keeper Omar paraat om deze bal tegen te houden.  Wederom weet Wesly te scoren. Dit keer verdwijnt zijn schot rechtsboven in het doel, waardoor we 2-4 voorstonden.  Als Wesly vervolgens weer aan de bal komt paast hij deze naar Danny, die hem paast naar Sem. Sem paast de bal naar Wesly. Wesly schiet dan helaas op de linkerpaal van het doel. Hierna weet de tegenpartij weer een doelpunt te maken. De stand is hierdoor 3-4.  De tegenpartij dacht nog een doelpunt te kunnen maken, maar Omar voorkwam deze doelpunt door zijn doel uit te komen. De scheidsrechter gaf vervolgens aan dat FC-Purmerend een corner mocht nemen. Deze corner werd genomen door Sem. De corner bereikt uiteindelijk Danny die tegen de handen van de keeper schiet. Door een kopbal van Danny komt de bal bij Sem terecht. Sem weet de bal vervolgens te verplaatsen in het doel. 3-5 is hiermee een feit. Daarna heeft Dinaritchel nog twee corners genomen. De eerst corner probeerde Danny in het doel te koppen, maar deze ging er helaas net niet in. De tweede cornerbal was eigenwijs en rolde net weg voor de voeten van Quido. Finn, Lex  en Jusab hebben samen met de keeper achter hard gewerkt om tegendoelpunten te voorkomen.