Purmerend JO11-3

E-pupillen zaterdag, E3, 2e klasse 06

29 november 2014 10:00

FC Purmerend-Oosthuizen

De kinderen komen uit de kleedkamer en doen de warming up daarna gaan ze klaar staan en Purmerend trapt af en het tikken gaat wel goed en de bal speelt rond naar voren en Dylan schiet de bal er keihard in boem 1-0 voor Purmerend.

Oosthuizen trapt af en ondertussen komt er een wissel in Gino komt erin hij loopt naar voren en Sacha ook met de bal en Sacha wil de bal erin schieten maar hij schiet  de bal op Gino z n buik en hij rolt er zo in het is 2-0 voor Purmerend.

Oosthuizen trapt af en komt dichtbij het doel en in de zesde minuut wordt het 2-1, balen maar ze gaan door en ze trappen af. In de twaalfde minuut word het 2-2 Purmerend trapt weer af en tikt over naar het doel en Tiago schiet poeierhard naast jammer maar de keeper schiet de bal uit in de 20ste minuut scoort Oosthuizen 2-3 en we trappen af. In de 4de minuut van de tweede helft scoort Oosthuizen 2-4 en ze trappen af en daarna maken ze ook nog 2-5 maar daarna als ze hebben afgetrapt scoort Gino 3-5

Maar daarna scoren ze 3-6 oké gaan we weer Luca schiet op de keeper en kaatst voor het doel gelukkig stond Tiago daar en kopte de bal erin 4-6

Even later scoorde Tiago weer 5-6 en de tegenpartij scoort en dan staan we op achterstand van 5-7 en zo loopt het af tot het eind van de wedstrijd.