2 - 5

EVC E1

E-pupillen zaterdag, E2, 1e klasse 03

29 november 2014 10:00

Vandaag moeten de mannen van FCP E2 tegen EVC E1. Deze wedstrijd word een goede graadmeter voor FCP E2 na twee gewonnen wedstrijden tegen de wat mindere tegenstanders.

FCP E2 heeft de aftrap. Het is de eerste minuut van de wedstrijd en we scoren al bijna meteen. Helaas geen goal. Purmerend blijft sterk de eerste minuten en via een goede aanval via Dina op Danny naar Jusab. Die draait prachtig weg en schiet. Net naast. Dit blijft toch een prima kwaliteit van Jusab.Er word goed gecoacht door FCP E2. Maar is het lastig om aan voetballen te komen want EVC staat positioneel erg goed. er komt een goede aanval van EVC - maar Omar komt prima uit en heeft red prachtig. EVC is ietwat slimmer in de duels waardoor we de grip op de wedstrijd een beetje aan het verliezen zijn. Maar toch komen we nog wel aan mooie aanvallen toe. Een prachtige aanval die door Finn word ingespeeld op Wes , die passt weer door naar Jusab , die weer passt op Dina. Die kan uithalen - BAM maar keep van EVC red. Na een sterk kwartier van FCP E2 gaan we nu rommelig spelen, hierdoor laten we EVC beter in de wedstrijd komen en ze worden gevaarlijker. De 1-0 voor EVC hangt in de lucht. Er word een overtreding gemaakt voor het doel van Omar. Omar zet het muurtje neer en gelukkig gaat de bal naast. Helaas gebeurd het dan toch. EVC scoort. FCP E2 staat dan toch achter bij EVC E1. FCP krijgt dan toch nog een kans op de 1-1 vlak voor rust. Maar dat beetje geluk hebben we helaas niet. we gaan de rust in met 1-0 achter. Na de limonade en speech van Bianca en Edwin komen onze mannen weer het veld op. De kopjes staan omhoog! Dat is een goed teken en FCP E2 begint ook scherp aan de tweede helft.FCP E2 gaat steeds wat beter voetballen. We vechten voor elke bal, we proberen elk duel te winnen.Sem, Quido, Wes vechten voor wat ze waard zijn om het EVC zo lastig mogelijk te maken zodat ze niet kunnen opbouwen. Zo moet het ook want EVC staat goed opgesteld waardoor het moeilijk vrij lopen is en om combinatie voetbal te spelen.Lex, Sem, Quido proberen ook nog van afstand de keeper te passeren maar keep is vrij lang dus helaas lukt het op deze manier ook niet.Quido krijgt hierna ook nog een goede kans maar weer wil de bal er niet in.  Er komt een goede pass van Finn op Dina. Finn loopt door en Dina legt terug en Finn kan met links uithalen maar keeper van EVC heeft de bal (al)weer. Net als Omar staat de Keep van EVC ook een beresterke wedstrijd te keepen,. Het is echt een wedstrijd van de Keepers geworden. FCP blijft echt ervoor knokken om het gelijke spel eruit te slepen. Bal komt bij Omar en die verlegt het spel snel naar de andere kant bal gaat via Lex op Danny en Danny geeft mooi voor op Dina. BAM daar is ie dan eindelijk de 1-1. Dit was echt verdient en goed doorgevochten door FCP. Dit was een wedstrijd met mooi voetbal van beide kanten en er werd ook gestreden door beide team waardoor het publiek ook echt genoten heeft van deze wedstrijd. Top dat jullie zo hard gevochten hebben om er nog een gelijk spel uit te slepen.