1 - 12

Purmerend JO9-4

F-pupillen zaterdag, F4, 4e klasse 04

29 november 2014 8:30

Het was heel erg koud op het sportcomplex van WSV. De wind was niet te harden maar we moesten spelen. En de jongens moesten veel gaan bewegen om warm te blijven. En zo kwamen we goed uit de startblokken met al snel de 0-1 van Owen. Dani scoorde de 0-2. Vanuit een voorzet werd de 0-3 gemaakt door een tegenstander. We waren nu niet meer te houden. Owen maakte de 0-4 en Demian daarna de 0-5. Uit een zeer spaarzame aanval van WSV en ongelukkig verdedigen van ons scoorde WSV de 1-5. Maar daar zouden wij niet warm of koud van worden. Ayoub met een afstandschot de 1-6 en Dani daarna met de 1-7. Sem deed ook mee en vond het nodig om de 1-8 te scoren en voor rust maakte Owen de 1-9. Eindelijk was het rust. Na de rust werd het allemaal iets minder. Er werd minder overgespeeld en de kansen werden minder goed uitgespeeld. Anders hadden we er nog wel een paar kunnen scoren. Gelukkig vond Dani het nodig om de 1-10 en de 1-11 te maken. Met Demian die de 1-12 op het bord zette was het toch een goede wedstrijd van de jongens. Ondanks het iets mindere spel in de 2e helft, had WSV bijna geen kansen gekregen mede door de goede verdediging van Tim en Timo en ook door goed keeperwerk van Owen.