5 - 3

Purmerend JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 08

24 januari 2015 8:30

Ongelofelijk maar waar, we hebben gevoetbald. Ik denk zo'n beetje als enige in Nederland. Lang was het onzeker maar nadat Fred de privé 06-nummers had losgepeuterd van de vicevoorzitter en de terreinmeester wisten we het. We gaan onze eerste wedstrijd op het veld spelen na de winterstop. Leuk maar ook glibberig en nat. En heel druk want de tegenstander wilde 8-8 spelen wat gezien de koude niet onverstandig was maar niet in ons voordeel. In de eerste helft zeker 5 grote kansen om te scoren maar door de drukte voor het doel van OFC stond er iedere keer wel een voet voor. Helaas was de enige kans voor OFC meteen raak. Vlak voor rust kregen we eindelijk wat we verdienden, de gelijkmaker. Dan is het na de rust een kwestie van doorzetten en er wel een stuk of 5 maken. Helaas liep dat totaal anders. Verdedigend gaven we de snelle spitsen van OFC teveel ruimte en ze scoorden heel makkelijk. Het duurde even voordat we ons herpakten maar het werd super spannend na 2 snelle doelpunten achter elkaar van ons. Ondanks ook weer een tegendoelpunt bleven we aanvallen en proberen te scoren. Dit lukte onvoldoende en doordat we zoveel aanvielen kreeg OFC toch weer de kans om te scoren terwijl we tot 3-4 waren genaderd. Complimenten aan het team, zeer goed gespeeld, goed aan de opdrachten gehouden, goede inzet. Als we zo doorgaan komt het resultaat vanzelf.