TOPPERS winnen ook de wedstrijd van het jaar.....

F-pupillen zaterdag, F8, 6e klasse 22

25 april 2015 8:45

De wedstrijd waar het dit seizoen om draaide!!

Na het onnodige verlies de vorige keer tegen de F8 met 1-2 was het nu tijd voor revange. Onze jongens wisten dondersgoed dat bij een overwinning vandaag het kampioenschap wel heeel dichtbij zou komen. Voorafgaand aan de wedstrijd werden even vriendelijk de handjes geschud als teken van sportiviteit. Vanaf minuut 1 knalde de F9 erop. Stuk voor stuk gingen ze de duels in. Ze waren niet te stoppen. De F8 is er de eerste helft eigenlijk niet aan te pas te gekomen. De keeper van hen had een aantal zeer goeie reddingen maar na een corner van Sem zorgde Rayan voor de 0-1. De ontlading was enorm. De gewilde voorsprong was daar. Na de 0-1 gingen ze door...op zoek naar de volgende goal. Die kwam door een heerlijke actie van Yve. Helemaal zelf zorgde hij voor de 0-2. Met deze stand gingen we rusten...Na een korte rust begon de 2e helft. Op dezelfde manier waarop de 1e helft was geeindigd. Jagen, storen en combineren. Heerlijk!!! De 0-3 kwam op naam van Sem. Die scoorde direct vanuit een corner! De keeper kon de bal niet stoppen. Sporadisch kwam de F8 eruit, dan werden ze ook wel gevaarlijk maar onze achterhoede met Sami, Riff, Ralph, Jesse en natuurlijk Mees!! Topreddingen weer! De 0-4 had Ralph op zijn schoen! BAM! Na voorbereidend werk van Amaro en Rayan. Samen met Yve hebben die 3 goed de ruimtes opgezocht en gezorgd voor de mooie passjes. Nadat Ralph ( overigens vandaag top in het geven van passjes!!!! ) de bal richting Sem schoot, bedacht Sem zich geen moment! 0-5!!!...1 onoplettendheidje in het team en de F8 scoorde nog netjes een goal. Al met al een fantastische prestatie, perfecte mentaliteit en doorzettingsvermogen.