E-pupillen zaterdag, E3, 1e klasse 09

14 februari 2015 10:30

In het begin van de wedstrijd waren beide teams even sterk.
Het spel golfde heen en weer met kansen voor beide teams.
Na een gevaarlijke uitval van Purmerend en een hard schot tegen de keeper aan kwam de bal terug het veld in en Dylan schoot net naast.
Purmerend werd nu sterker wat resulteerde in een mooie aanval over veel schrijven en een doelpunt 1-0.
Zo eindigde de eerste helft.
De tweede helft begon zo als de eerste helft was geëindigd met aantrekkelijk voetbal van beide teams.
Helaas viel Ricky geblesseerd uit,
Volendam werd iets sterker maar Purmerend had in die fase zeer gevaarlijke uitgevallen.
Toch kwam Volendam een keer goedoor wat 1-1 betekende.
Zo eindigde deze aantrekkelijke wedstrijd in een gelijk spel wat al met al voor beide teams verdiend was.