E-pupillen zaterdag, E3, 1e klasse 09

7 maart 2015 9:00

Volendam E4 – FC Purmerend E3

07 Maart 2015

Vandaag was het weer vroeg opstaan want we speelde alweer, tegen Volendam maar nu tegen de E4 dat zou niet makkelijk worden gezien dat we tegen de E5 beter waren maar de 3 punten niet wisten te pakken. Vandaag dan maar winnen,  gezien de weersomstandigheden en het tijdstip 9:00 wisten onze jongens de 3 punten gaan dit keer mee naar FC Purmerend want de laatste keer was toch wel onterecht de magere 1-1.

Daar stonden ze dan gedreven in de startblokken,….want van Volendam moet je altijd winnen al is het om de supporters en de trainers van Volendam boos te krijgen ;-). De scheids fluit en daar gaan onze jongens vol op de aanval….maar dan allemaal want winnen moest hoe dan ook, doordat alles in de aanval ging kon Volendam vrij snel scoren en dat scoren ging heel snel en vaak binnen een mum van tijd stond het 3-0…. Wij kregen 1 kans en daar is gelukkig uitgescoord, want die ene doelpunt voor de rust zou in de 2de helft goed uitkomen.

De 2de helft begon, en vrij snel wisten onze jongens te scoren 3-2 hey we kunnen winnen dachten ze en ja hoor 3-3 leuk voetbal snelle combinaties en wat meer structuur in het voetbal niet meer als Spartanen in de aanval…..maar met beleid. Maar het harde werk werd vaak niet beloond met een doelpunt, daar wist Volendam zo glibberig als een aal gebruik van te maken…en scoorden de 4-3. Onze jongens werden hierdoor niet ontmoedigd en gingen minimaal voor de gelijkmaker en ja hoor 4-4 meer dan verdiend en misschien nog een 5de doelpunt maar dat zat er niet meer in de scheids floot af…. Jammer!! Maar niets verloren het kan nog!! Boys we genieten elke week van jullie, en soms zit het mee en soms tegen, maar 1 ding jullie staan er als team!