3 - 1

Oosthuizen F1

F-pupillen zaterdag, F4, 4e klasse 11

7 februari 2015 8:45

Eindelijk was het zover. De eerste wedstrijd op het veld na de winterstop. Ondanks de kou ging het gelukkig wel door. De jongens hadden er niet zo een last van. En ze hadden er zin in. Maar we hadden een goede tegenstander. we waren aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer met kansen voor ons en af en toe een gevaarlijke uitbraak voor Oosthuizen. Tot vlak voor rust er een vrije trap was voor ons. Een mooie afstand van het doel. En hij werd op schitterende wijze in de kruising getrapt door Demian. En dus gingen we met een 1-0 stand de rust in. Het spelbeeld bleef de 2e helft hetzelfde. Het ging redelijk gelijk op. We kregen een corner die Dani kort nam naar Ayoub, die vervolgens de bal in de korte hoek schoot. Iedereen bij Oosthuizen, inclusief de keeper, was verrast en stond het 2-0. Daar kregen de jongens zo'n boost van de Oosthuizen was effe van slag. En toen sloeg Dani toe na een mooie steekpass van Demian. Dani kon alleen op de keeper af en scoorde beheerst de 3-0. Met die stand op het bord gooide Oosthuizen alles op de aanval de laatste 5 minuten en scoorde ze nog de 3-1 maar daar bleef het bij.

Jongens goed gespeeld en terecht gewonnen.