36'
40'

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 08

14 maart 2015 8:45

...met de nadruk op dé want de uitwedstrijd ging verloren ondanks twee handenvol aan kansen maar helaas een keeper die nagenoeg alles tegenhield. Er is echter een hoop veranderd, een speler eraf en een speler erbij in de in de naam van Dean Zuidwijk. Slechts twee trainingen meegedaan maar past nu al in het team alsof het nooit anders was. De afgelopen negen wedstrijden hebben we in wisselende samenstelling gespeeld volgens een vast roulatiesysteem. Nu was de vraag of het team beter is geworden nadat de jongens op alle posities hebben gespeeld. De uitslag geeft het antwoord al weg.
Jaimy in de eerste helft op doel want hij is samen met Jamie de "vaste" keeper geworden. De wedstrijd. Al snel kregen we wat kansjes en je hoopt altijd op een snel doelpunt. En die maakten we. Na 5 minuten een actie van Rayan en Sem H. scoorde. Precies zoals afgesproken, krijg je de kans, schieten! En dan doorgaan hoop je. Maar helaas gebeurde precies waarvoor we gewaarschuwd waren. Twee snelle uitvallen van OFC en opeens sta je 1-2 achter. We lieten ons echter niet van de wijs brengen en wie scoorde er in zijn debuutwedstrijd? Dean! Super gedaan. De kleedkamer in met 2-2, niet onze eigen kleedkamer want zo flexibel zijn wij. Puntjes op de I. Nu moest het gaan gebeuren. Jamie 2e helft op doel.
En het gebeurde. Sem. B zag de verdediging slordig uitverdedigen en maakte daar gebruik van. Ook de 4-2 maakte hij na een voorzet van Dean. Daarna was het een hattrick van Rayan die de 7-2 compleet maakte. Wat een wedstrijd. Die we niet zo makkelijk wonnen maar Jamie en Jaimy stonden heel goed te keepen. Daarnaast ook verdedigend goed van Mohammed en Gabriel die overal leken te staan. Omar speelde goed voorin maar kon dit helaas niet uitdrukken in een doelpunt maar dat hoeft ook niet. Ik ben heel benieuwd wat dit team nog meer kan. Maar dat zullen we volgende week zien bij de return tegen ZOB! Jongens heel goed gespeeld ik ben trots op jullie!