8 - 0

Purmerend JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 08

28 maart 2015 9:00

dat is wat voetbal zo leuk maar ook zo moeilijk maakt. Speel je af of maak je een actie, dek je de tegenstander of stap je in. Ook de opstelling was vandaag iets anders gekozen om de verdediging te versterken. Sem H. op het middenveld en geen centrale spits. Wel Dean en Rayan als aanvallers. Sem B. en Omar wisselend als verdediger-aanvaller erbij (4-1-2 opstelling i.p.v. 3-3). Daarbij Mohammed en Gabriel als linker en rechter verdediger. Vandaag troffen wij een tegenstander die de juiste keuzes maakte en wij vaak de verkeerde. Ondanks dat iedereen goed zijn best heeft gedaan wil ik toch apart nog Jaimy noemen die de eerste helft zo goed keepte dat de tegenstander niet kon geloven dat hij niet al jaren de vaste keeper is. Desondanks, maar ook slechts, 2-0 met de rust. In de rust herhaald dat het kort dekken van de tegenstander erg belangrijk is. Helaas raakten de jongens hiervan zo in de war dat ze vergaten het schot te blokken. Hierdoor vlogen er in de tweede helft nog 6 in waar Jamie weinig aan kon doen. Terwijl hij de eerste helft zo goed verdedigde maar we hebben ervoor gekozen steeds per helft te wisselen. Maar goed, ook dit hoort bij voetbal. En ik moet zeggen, jullie hebben het verlies heel goed opgenomen! Dus heel groot compliment daarvoor!
Maar goed, we hebben de tegenstander ook een dienst bewezen want ik hoorde een jongen zeggen dat ze anders straftraining zouden krijgen!!!