2 - 7

Purmerend JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 08

11 april 2015 10:15

dat was in ieder geval de gedachte voor de wedstrijd omdat de thuiswedstrijd tegen Hercules F2 met 8-0 was gewonnen. Het grote gevaar was onderschatting van de tegenstander...
Jamie op doel en Dean in de spits, verder geen grote verassingen. Hoewel, in de eerste minuut, iedereen liep te slapen en verdomd daar was de 1-0 voor Hercules! En dan schrik je toch even. Zou de tegenstander nu de bekende magische vleugels krijgen? Gelukkig niet omdat Sem B. al snel de gelijkmaker inschoot. Daarna de 1-2 waarbij Daoud de gouden wissel toepaste. Omar het veld in en in dezelfde beweging, vanuit een onmogelijk hoek het doelpunt. Ook Omar voor de 1-3 waarbij hij goed druk zette op de verdediging. Deze maakte een fout en Omar strafte dat zelf af. Dit was ook de ruststand.
Keeperswissel, Jaimy nu op doel en verder de bekende opstelling. Nog even ter herinnering in de rust besproken om zo snel mogelijk de bal weer terug te veroveren bij balverlies. Nu blijven jongens te vaak stilstaan.
Gelukkig gebeurde dat goed in de 2e helft. Een mooie aanval via Rayan en Sem B. en zo kon Dean scoren. De volgende maakte Sem B. weer zelf. Was het een voorzet? In ieder geval hielp de wind een beetje mee. Een corner van Sem H. werd goed ingeschoten door Omar. Met dank aan de billen van de scheids werd het nog 2-6 maar dat schoonheidsfoutje werd nog weggepoetst door Dean met de 2-7!
Weer een hele goede wedstrijd maar de volgende wedstrijden tegen Hercules F1 en IVV F1 moet er echt nog een schepje bovenop want met het tempo dat vandaag af en toe gespeeld werd word je door die teams afgeslacht! Vergeten we verder nog even dat Mo bijna de trainer knock out schoot maar dat wordt hem vergeven omdat hij jarig was. Complimenten verder nog voor Gabriel omdat hij goed op zijn positie gespeeld heeft deze wedstrijd!