F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 08

18 april 2015 8:45

Scheidsrechter

Fred vd Waart

hoort wat mij betreft niet als yell voor een wedstrijd van F-jes. Het uitjoelen van je tegenstander bij de penalty's ook niet maar dat is mijn mening. Gelukkig gaan we bij FC Purmerend daar anders mee om. Nu klinkt het net alsof ik gefrustreerd ben over de 0-4 nederlaag van vandaag maar het tegenovergestelde is waar. Wat een goede wedstrijd hebben de jongens vandaag gespeeld. Ik kan alleen maar trots zijn! Even terug naar het begin.
De samenstelling van het team is iets veranderd omdat Sem vd H en Jesse gewisseld hebben van team. Daarom speelt Sem nu 2 wedstrijden in de F1 en Jesse in de F2. En geef hem eens ongelijk want wat moet het een genot zijn om in dit team te spelen. We hadden geen scheidsrechter vandaag maar gelukkig wilde Fred deze taak op zich nemen en hij deed dit uitstekend. Fred bedankt!
Jaimy begon op doel en Jesse links achter, Jamie in het midden, Mohammed rechts achter. Voorin Sem B in de spits, Omar rechts- en Rayan linksvoor. Gabriel en Dean begonnen in de wissel. Al snel bleek dat ook vandaag Hercules F1 in een goede vorm verkeerde. Mooi samenspel bracht onze verdediging en paar keer in de problemen. We gaven hier en door dan ook teveel ruimte weg. Door twee afstandsschoten die precies in de hoek gingen (daar kon Jaimy dus niets aan doen) stonden we met rust 0-2 achter. Aanvallend kregen we wel wat kansjes maar helaas misten we scherpte qua snelheid van schieten en kracht. Dean had het moeilijk ondanks zijn fysiek sterke spel. Jesse had nog last van zijn rug omdat hij uit een boom was gevallen!? Hij verbeet knap de pijn.
In de rust besproken dat het dekken korter moet en dat we meer naar de bal toe moeten komen en niet afwachten. Omar op doel in verband met een blessure, en zo kon Jamie blijven spelen want die speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen. En ik moet zeggen dat er meerdere spelers waren die boven zichzelf uitstegen want ook Gabriel deed het erg goed. Ook Sem, Rayan en Dean waren regelmatig voor het eigen doel terug te vinden om hun verdedigende taken op zich te nemen. Super goed! Daarbij hield Mo ook goed positie zodat de verdeding steeds goed gesloten was. Maar helaas ging dit ook een beetje ten koste van onze aanvallende impulsen. Ondanks wat kansen lukte het niet om dat dik verdiende doelpunt te maken. Omar keepte heel goed (2 prachtige reddingen) maar in de 2e helft scoorde Hercules toch nog 2 keer. Dit doet echter niets af aan de goede prestatie van ons team.
Volgende week weer zo'n wedstrijd! De laatste (competitie)wedstrijd van het seizoen. Misschien zorgen we dan wel voor een verassing!?