... (schot)

Competitie

E-pupillen zaterdag, E8, 6e klasse 07

3 oktober 2015 11:15

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Blokkers op het programma. Beide hadden tot nu toe in de competitie 2x gewonnen en 1x verloren. Oftewel een spannend potje werd verwacht. En werd het een spannend potje… nee eigenlijk niet. Wij krijgen nauwelijks kansen, alhoewel het balbezit wel voor ons was. Blokkers daar en tegen kreeg ook niet voor kansen. Uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 0-4. De ruststand was 0-1 door een geweldige knal van afstand, hoog en hard in het doel. Na rust kreeg Blokkers 2 vrije trappen van de sterk fluitend heer Rokvic. Beide vrije trappen werden wederom hard en hoog in het doel geschoten. De eerste vrije trap was een beauty van Blokkers. De afstand was huge … en de bal verdween keihard hoog in de verre kruising. Thomas was echt kansloos. Uiteindelijk kwam er nog een 4-de afstandsschot die ook heerlijk hard en hoog bij ons in het doel ging. Ik denk dat dat het verschil was. Wij kwamen er totaal niet doorheen, weinig kansen. En zij creëerden ook niet veel kansen, maar de schoten wel 4x geweldig goed, hard en hoog in ons doel van afstand.

Pas in de 2-de helft begrepen onze jongens dat ze met iets meer power en inzet moesten spelen. Maar ook dit gaf niet het gewenste resultaat. Uiteraard wel trots dat onze jongens dit hebben laten zien. Hopelijk gaat dit volgende week vanaf het eerste fluitsignaal. Ik heb het idee zomaar van wel, waarom weet ik niet. Het is een gevoel. Vandaag was ook de wedstrijd met de pijntjes. We missen Damon al 2 weken. Hij laat nu een MRI scan maken, we duimen. In de rust viel Milan uit met een pijnlijk verdraaide nek. Björn heeft pijn in zijn enkel, klaagde al even en vandaag zag ik het opeens in zijn lopen in de 2-de helft. Dus die gaat ook rust houden. Daniel smaakte de eerste helft ongelukkig tegen de grond en heeft een enorme blauwe plek op zijn knie.

Kortom het was het vandaag helaas gewoon allemaal net niet. Kan gebeuren, en is helemaal niet erg. Volgende week doen we er met zijn alle een schepje bovenop.

Opmerkelijk de penalty’s na de wedstrijd schoten wij onberispelijk hard binnen, terwijl Blokkers dat juist tijdens de wedstrijd deed ipv. tijdens de penalty’s…. Onze ‘agressie’ kwam te laat.