... (schot)

8 september 2015 18:45

Scheidsrechter

Renger van Brederode

De wedstrijd begin onder leiding van scheidsrechter Renger van Brederode precies op tijd. Je ziet dat onze jongens toch een beetje gehavend begonnen zijn. Jesse en Sven zijn afwezig door blessures. Dus moet Erik vandaag weer schipperen met de verdediging.
Er volgen wat plaagstootjes van de tegenstander en daar stellen wij een schotje van Hugo tegenover.
Dion valt begin 1e helft tijdelijk uit door een kleine aanslag op zijn knie. Zijn vader vond het niet zo erg blijkbaar (geintje). Jari komt er in. Daarna ging het wel snel de jongens van de tegenstander zijn allemaal wat allerter er lopen onze verdediging stuk. Een prima schot verrast Bram 0-1.
Daarna volgt een uitbraak over het midden en weer worden we weggelopen 0-2. Later blijkt dat Max Owen last heeft van zijn bank(wand) waardoor hij moeilijk verder kan, maar toch moet blijven staan daar we maar 1 wissel hebben en die is nog geblesseerd. Hadden wij die 1e helft dan helemaal niets in te brengen? Jawel hoor we kregen kansen via Chevano en Yeremiah en Yael, maar allen hadden hun voeten niet helemaal op scherp staan. (chevano op keeper, Yeremiah op keeper en Yael ook nog). Nog voor de rust krijgt de tegenstander weer door snel en allert reageren de bal achter Bram 0-3.
Erik vraagt tijdens de rust waar we allemaal mee bezig zijn. Hij mist bezieling en inzit. Hij vraagt of we er nog zin in hebben.  De jeugd belooft inzit te gaan tonen.
En wat blijkt we starten uitstekend. Wel moet de tegenstander zelf scoren, maar we storen en zitten er bovenop. Voordat onze toeschouwers het weten staat het 3-3.
Een assist van Hugo op de tegenstander 1-3; Indra via veel schijven 2-3; en 3-3 via de tegenstander die schrok dat Rick probeerde te koppen uit een corner.
Helaas houden we niet lang stand. We hebben een probleem achterin. Of we reageren te laat op lopen te knoeien achterin. Bram wordt door de benen geschoten 3-4 en via een penalty (opzichtig duwen door Thomas Vroom) 3-5.
Maar ook wij krijgen een penalty Yeremiah wordt onderuit gehaald en Jari weet dit buitenkansje wel te verzilveren. Yeremiah wees nou niet teleurgesteld dat je niet de penalty mag nemen. We hebben een penalty specialist in de ploeg. Jari loopt namelijk 1op 1. Hij heeft nog nooit een penalty gemist!
4-5 dus.
Helaas krijgen we de goal toch weer snel tegen. We raken de bal kwijt en het staat 4-6.
Dan volgt er van onze kant mooie aanvallen Rick geeft een mooie pass op Chevano die naar rechts was getrokken die geeft netjes voor en in de carembole die daaruit volgt wordt de kans niet gemaakt.
Maar toch blijven we proberen. Over links speelt Thomas van Wattingen met veel inzet de bal op Rick die de weg sprintende Indra in zijn ooghoeken ziet. Hij past op Indra die de bal lekker in de korte hoek knalt. Wel staat daarna iemand op zijn vinger, waardoor de spons nodig is  5-6.
Hierna laten we ons toch weer makkelijk wegzetten het wordt 5-7 en Chevano schiet in de nastoot (mooie actie ging daarvoor van pas) op de keeper.
De laaste actie was weer een snelle uitbraak waardoor de stand eindigt in 5-8.
Het lijkt wel handbal!
Mannen helaas verloren maar de 2e helft toch beter ons best gedaan. Er zal nog flink gepuzzeld moeten worden voor het verdedigende vlak.