34'
Jari Mul (schot)

F-pupillen zaterdag, F8, 7e klasse 14

14 november 2015 9:00

Na de voetbalshow van vorige week tegen Wherevogels, het andere uiterste tegen Oosthuizen F3 dat op de laatste plaats staat. Onze mannen hadden het koud, wind , regen en dan ook nog twee coaches die van ze verwachten dat ze op een andere positie spelen en maximaal 3x de bal raken. Kortom een uitdaging maar goed voor het leerproces om daar mee om te gaan. Uiteindelijk werkt het dan ook niet mee als je toestaat dat de tegenstander met een man meer mag spelen en vervolgens de bus voor de deur parkeert:-)!

Keeper Quinn die van de clash met Wherevogels nog een blessure aan de hand overhield speelde in de spits en Justin en Maurits vervingen hem allebei een helft op het doel. Calvin, Jari verzorgden in de eerste helft de verdediging met Maurits. Jamie, Finn en Ravi op het middenveld, Quinn in de spits en Fender en Gio in de wissel.

Het was vanaf de aftrap eenrichtingsverkeer tegen een zwart/wit blok van spelers van Oosthuizen. Het duurde vervolgens 5 à 6 minuten voordat we via Finn met een goed schot op 0-1 kwamen. Daarna was het in 5 minuten tijd Quinn die liet zien ook een neusje voor het doel te hebben en 4x scoorde. Na een eigen goal van Oosthuizen en opnieuw Quinn was het al snel toch 0-7. Voor rust via Maurits en Calvin (die later nog een hoofdrol zou vervullen) op 0-9.

De tweede helft met Maurtis op doel, Gio, Finn en Ravi verdedigen, Justin, Jari en Quinn op het middenveld en Fender in de spits. De ballen vlogen alle kanten op, het was echt F pupillen kluitjes voetbal waar de F8 zo te zien heel slecht in is. Geen passes, vrijlopen en samenspel en de kansen die we kregen werden verpruts, via de paal, op de doellijn en 2x voor een leeg doel etc etc.

Op de valreep nog de 0-10 van goaltjesdief Jari. De eindstand.

De penalties wonnen we slechts met 1-3 met een hoofdrol voor stand-in keeper Calvin die van de 9 penalties er 7 zelf stopte, klasse hoor! Het hoogtepunt wat ons betreft van deze droevige ochtend.

Mannen (man of the match) ook dit hoort bij het leerproces om je verder te ontwikkelen. Gefeliciteerd met de overwinning. Volgende week een FC mini toernooi tegen de F3, F4 en F7, dan zien we hopelijk weer de kwaliteiten van onze F8.