Scheidsrechter

Renger van Brederode

De wedstrijd is begonnen en er wordt meteen leuk gevoetbald.
De C3 heeft er zin, speelt lekker over en valt veel aan.
Na een 10 minuten komt max voor het strafschopgebied en haalt uit. De keeper duikt over de bal heen en het is 1-0.
Een paar minuten later kont Max weer voor het doel, haalt uit en helaas, de bal schampt de doelpaal en mist.

Daarna valt Always Forward weer aan, maar onze verdediging staat als een huis. Dion komt mooi naar binnen, onderschept de bal en geeft een mooie bal naar voren. De bal komt bij Rick, Rick haalt uit, de keper redt,Yael haalt uit en de keeper redt weer. En dan schiet Rik hem er alsnog in, 2-0

En snel na de aftrap komt de C3 weer voor het doel van Always Forward.
Hugo kan met een hele mooie hoge bal bijna scoren, maar weer redt de keeper van Always Forward, deze keer met zijn vingertoppen.

En dan de laatste 2 minuten voor de rust. De bal komt bij Thomas van Wattingen die hard uithaalt en de bal keurig in de hoek parkeert, 3-0.

In de laatste 10 seconden krijgen we toch de bal weer voor het doel van AF. Weer een prachtige hard bal van Hugo, maar deze spat van de lat over het doel.

Na de rust

Purmerend heeft moeite aan te vallen en AF valt wel aan en al snel volgt de 3-1.

Ook wij gaan weer in de aanval.
Een van onze invallers geeft een mooie voorzet van rechts. Helaas stond onze spits buitenspel.

Even later een herkansing. Thomas van W zet voor en Chevano kopt in. Ook nu redt de keept van AF weer

In de aanval van AF die volgt wordt een spits van AF gelanceerd, hij loopt goed door en weet de bal tussen de benen van Bram door in het doel te krijgen. Goed gespeeld maar ook pech voor Bram! 3-2

Bij de C3 begint nu het vuur weer op te laaien. Jesse werkt hard om de bal naar voren te krijgen, hij speelt over naar Rik, die paast naar Thomas van W, die geeft een voorzet voor Max en goal: 4-2.

Even later, Jesse haalt uit, Chevano loopt door en passeert herkeuring de keeper met een steekpasje, 5-2.

Dan ontsnapt er weer een spits van AF, komt voor het doel van Bram, maar gelukkig schiet hij over.

Dan is de C3 weer in de aanval. Een mooie terugspeelbal van Jeramiah, Rick speelt zichzelf prachtig vrij en haalt uit, 6-2.