36'
... (schot)

Onder 9 zaterdag, JO9-2, 2e klasse 07

9 mei 2017

Afgelopen dinsdag stond de inhaalwedstrijd tegen Wherevogels O9-1 op het programma.

Met Levi van de O9-1 als keeper, omdat Quinn een verrassingsuitje had, stond een stevige plek in de middenmoot op het spel vandaag.Na de gebruikelijke voorbespreking en warming-up startten we in de volgende opstelling:

Keeper: Levi
Verdediging: Finn en Jess
Middenveld: Chivo, Jari, Justin
Spits: Jamie
Wissels: Maxim en Fender

De eerste helft begonnen we niet al te scherp. Duidelijk was dat Wherevogels revanche wilden op de 0-2 pot van eerder dit seizoen. Wherevogels was dus scherp, scherper dan wij. Hierdoor viel al in de tweede minuut de eerste goal. Wherevogels bleef ons onder druk zetten en na 9 minuten volgde de terechte 0-2. Dat was voor onze jongens een beetje het omslagpunt. Ook wij begonnen feller te worden. In de 13e minuut resulteerde dat in een grote kans voor Maxim. Helaas ging die er niet in, maar 5 minuutjes later was de aansluitingstreffer daar, via een assist van Jari, schoot Chivo de 1-2 binnen. Ruststand.

De tweede helft was eigenlijk voor onze jongens. We waren we nu wel wakker vanaf het begin. In de 5e, 6e en 10e minuut hadden we kans op de gelijkmaker. Helaas lukt dat telkens net niet. En dan zul je altijd zien, dan scoort de tegenstander wel. In de 16e minuut viel de 1-3 en was de wedstrijd wel gespeeld. Nog wel 1 kans voor Finn in de 18e minuut, maar ook die viel niet.

Helaas, de kans op de 3e plek is hiermee wel voorbij. Tegen Diemen en ZOB nog ff vlammen en afsluiten met een paar mooie toernooitjes.

De penalties werden wel gewonnen met 6-5.

Levi, dankjewel dat je ons wilde helpen vandaag!