Fortuna Wormerveer E2-FC Purmerend E1 (3-11)

Purmerend JO11-1JM

E-pupillen, E1, Groep 1 08

30 augustus 2014 15:15

30-8-2014 Fortuna Wormerveer E2 - FC Purmerend E1 (3-11) BEKER

Scheids fluit af voor de eerste helft en FC Purmerend mag aftrappen. Onze jongens gaan meteen in de aanval en krijgen in de eerste minuut al een corner. Corner genomen, de bal wordt weggewerkt door de verdediging maar de bal wordt snel weer verovert op het middenveld. Jinroy geeft de bal af aan Bas en hij schiet zonder aarzeling op goal. De keeper zit er goed bij en slaat de bal corner. De bal valt bij de corner goed voor Bas maar hij schiet tegen de voeten van zijn tegenstander. Wormerveer krijgt de bal niet weg en Bas krijgt in rebound zijn kans om in de hoek te schieten, Goal ! 0-1 voor FC Purmerend. Wormerveer trapt af maar krijgen weer te maken met de felle spelers van FC Purmerend. Bal wordt weer veroverd in het midden en wordt gespeeld naar Jousab. Jousab staat 1 tegen 1 met de keeper maar schiet de bal net ernaast. De keeper trapt de bal uit. Wormerveer is in de aanval vanuit links en staan 4 tegen 2 van FC Purmerend. Kayra haalt de bal net op tijd weg voordat er een voorzet gegeven kan worden, corner. De speler van Wormerveer draait de bal vanuit de corner het doel in. Donnie ziet dat op tijd en maakt een geweldige redding. Wormerveer heeft nog steeds de bal en schiet op doel... 1-1. Aftrap snel genomen, Nick krijgt de bal en speelt over naar de spits. Bas probeert de bal in een keer te raken en schampt de bal net op een haartje, jammer. Wormerveer heeft moeite om de bal van de eigen helft te krijgen. Onze jongens blijven de druk opvoeren en veroveren de bal al heel snel. Jinroy krijgt de bal en speelt door het midden af aan Bas. Bas kijkt en schiet, Goal ! 1-2. Wormerveer trapt af en krijgt weer te maken met het felle spel van onze jongens. Mark verovert snel de bal en speelt naar voren. Bas legt de bal opzij en schiet langs de verdediging in de hoek, goal! 1-3. Wormerveer neemt de aftrap, Kayra verovert de bal, kapt en schiet op doel, goal ! 1-4. Aftrap genomen en er ontstaat een uitbraak vanaf de linkerkant. Fynn ziet dat gelukkig op tijd en haalt de aanval van Wormerveer er op tijd uit. Donnie speelt de bal naar Bjarne, die speelt af op Jinroy. Jinroy speelt naar Bas, waarna hij de bal teruglegt op Tiago. Tiago schiet.......jammer de bal gaat net langs de goal van Wormerveer. Keeper trapt de bal uit. Er is een felle strijd in het midden om de bal en deze wordt gewonnen door Wormerveer, waarna de aanvaller van Wormerveer de bal over onze keeper lobt 2-4. Aftrap snel genomen en de bal wordt gespeeld naar de buitenkant. Jousab kijkt en schiet de bal in de korte hoek, goal ! 2-5. De tegenstander neemt de aftrap en wil spelen naar links. Kayra verovert de bal en loopt richting het doel en schiet...goal ! 2-6 ! Scheidsrechter fluit de 1e helft af met een tussenstand van 2-6.   2e helft. Aftrap genomen door Wormerveer en zijn meteen fel begonnen. Onze jongens krijgen de bal niet van hun eigen helft en er wordt slordig afgespeeld in de voeten van de tegenstander, waarna deze 3-6 binnen schiet. Aftrap genomen, bal wordt naar voren gespeeld. De bal valt voor de voeten van de verdediging van Wormerveer. Kayra zet meteen druk op de bal, waarna de verdediger genoodzaakt wordt om de bal terug te spelen naar zijn keeper. Goal !!! 3-7. De keeper van Wormerveer mist de bal, eigen doelpunt!! In de tweede helft is FC Purmerend weer fel, alleen ze missen veel kansen, omdat er te weinig wordt samengespeeld. De keeper van Wormerveer maakt in de 2e helft geweldige reddingen om de achterstand niet verder te vergroten. Mark krijgt de bal en sprint vanuit het midden richting het doel van de tegenstander en haalt uit.....Goal ! 3-8. Aftrap genomen, bal wordt al snel weer veroverd door onze jongens. Jinroy krijgt de bal gespeeld en geeft hem meteen af aan Bas. Bas kijkt en schiet, Goal ! 3-9. Aftrap genomen. Wormer zet nu druk op Purmerend en schiet de bal richting Donnie. Donnie pakt de bal en trapt uit naar Jousab. Jousab aarzelt niet en schiet hard in de linkerhoek, goal! 3-10. Weer een uitbraak van Wormerveer en Donnie ziet dat en haalt op tijd de aanval eruit zonder dat deze al te gevaarlijk wordt. Nick krijgt de bal en maakt acties richting het helft van Wormerveer en schiet de bal keihard in de hoek, goal ! 3-11. Scheidsrechter fluit voor het eindsignaal, eindstand Fortuna Wormerveer E2, 3 - C Purmerend E1, 11.